T tacomen21 Femtopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #1 Herkese merhaba, ben GTA San Andreas oynarken bayağı bir bug olduğundan çok sıkıldım. Ve vanilla mod indirmek istiyorum fakat bulamadım. Bana yardım edebilir misiniz? ( virüssüz olursa iyi olur ) Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2022
Herkese merhaba, ben GTA San Andreas oynarken bayağı bir bug olduğundan çok sıkıldım. Ve vanilla mod indirmek istiyorum fakat bulamadım. Bana yardım edebilir misiniz? ( virüssüz olursa iyi olur )
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 3 Aralık 2022 #2 Vanilla mod derken oyunu çalışabilir hale mi getirmek istiyorsunuz ?
T tacomen21 Femtopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #3 293735 dedi: Vanilla mod derken oyunu çalışabilir hale mi getirmek istiyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... aynen öyle
293735 dedi: Vanilla mod derken oyunu çalışabilir hale mi getirmek istiyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... aynen öyle
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.890 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #4 Downgrade mod var Dost Kayaoğlu bahsetti.
T tacomen21 Femtopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #5 Yeyil dedi: Downgrade mod var Dost Kayaoğlu bahsetti. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misin?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.890 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #6 tacomen21 dedi: Link atabilir misisn? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
tacomen21 dedi: Link atabilir misisn? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T tacomen21 Femtopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #7 Yeyil dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... çok saol
Yeyil dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... çok saol
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 3 Aralık 2022 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kurman gereken modlar: Downgrade (Oyunu 1.0 sürümüne düşürme) Cleo. Silentpatch. Silents asi loader. FPS limit adjuster veya Cleo FPS Adjuster. Frame Rate Vigilante.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kurman gereken modlar: Downgrade (Oyunu 1.0 sürümüne düşürme) Cleo. Silentpatch. Silents asi loader. FPS limit adjuster veya Cleo FPS Adjuster. Frame Rate Vigilante.