GTA San Andreas yukarı aşağı hassasiyeti farklı

Ucrold

Hectopat
GTA San Andreas'ın eski versiyonunu Steam üzerinden oynuyorum fakat yukarı aşağı hassasiyeti fazla olduğu için bir türlü görevi geçemiyorum.

GTA San Andreas'ın eski versiyonunu Steam üzerinden oynuyorum fakat yukarı aşağı hassasiyeti fazla olduğu için bir türlü görevi geçemiyorum.
Oyununuzu downgrader edin. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız bu videoyu izleyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Frame limiti kapatınca oyun rengarenk oluyor, downgrade ederek bu hatayı da çözebilir miyim?

Gerek yok downgrade ile uğraşmaya bendede steam versiyonu var fakat gidip korsan indiriyorum.

İster korsan, ister orijinal olsun oyunun fare hassasiyet ayarı sadece X eksenini değiştiriyor. Bunu düzeltmenin yolu SilentPatch kullanmak.

Ayrıca oyun PS2'den PC'ye portlanırken birçok özelliğini kaybetti, üstelik Steam versiyonu daha kötü halde. Kesinlikle downgrade yapmanızı ve modlamanızı öneririm. İkinci mesajda paylaşılan Vadim M'in rehberini takip edin. Bu sırada bir problemle karşılaşırsanız videonun en üste sabitlenmiş yorumundaki soru cevabı okuyabilirsiniz.

Korsan indirip silentpach,widescreenfix,frame limiter vb. modları el ile kurmak daha mantıklı ve daha kolay.O downgrader daha uğraştırıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…