GTA San Andreas'ı daha iyi getirebilecek modlar neler?

Daha fazla  
Merhaba, günümüz şartlarına göre GTA SA mekanik ve teknik olarak eski olduğunu hissettiriyor. Günümüz şartlarına göre oyunu daha oynayabilir hale getirebilmek için ne tarz modlar önerebilirsiniz ya da toplu olarak hazır mod paketi mevcut mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu iki videoda kendinize göre bir şeyler bulursunuz.

Bunlar benim aradığım tarzda modlar değil ben oyunu akıcı ve sorunsuz bir şekilde hikaye kasarak oynamak istiyorum bug ve saçma şeyler olmadan.

Bunlar benim aradığım tarzda modlar değil ben oyunu akıcı ve sorunsuz bir şekilde hikaye kasarak oynamak istiyorum bug ve saçma şeyler olmadan.
Downgrader moduna bakabilirsiniz. Bug ve saçma bir çok şeyi düzeltiyor ve oyuna PS2'deki atmosferi ekliyor. Mekaniksel anlamda ise benim önerebileceğim bir şey yok.

SilentPatch, Widescreen Fix ve Framerate Vigilante modlarını kurarsanız oyunun güncel sistemlerde uyumsuzluk vb. tüm sorunları çözülecektir. Ek olarak grafiksel anlamda da geliştirme görmek isterseniz Project2DFX ve SkyGfx (SkyGfx Extended öneririm) modlarına bakmanızı öneririm. Oyuna Steam'de sahipseniz sürüm düşürmeniz (downgrade etmeniz) gerekecektir. Ek bir bilgi olarak modları yüklerken Mod Loader kullanmanızı öneririm, çok sayıda modu zahmetsiz bir şekilde yükleyebilirsiniz.

Downgrader moduna bakabilirsiniz. Bug ve saçma birçok şeyi düzeltiyor ve oyuna PS2'deki atmosferi ekliyor. Mekaniksel anlamda ise benim önerebileceğim bir şey yok.

Cevaplarınız için teşekkür ederim oyunu daha iyi hale getiren toplu mod paketi buldum üzerinde büyük emek verilmiş
Definitive Edition project GTA SA denemek isteyen olursa bakabilir kusursuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…