Soykan Bickle Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 1.147 Çözümler 1 10 Ağustos 2022 #1 Oyunu bitirirken çökme gibi benzeri hataları giderecek ve oyunu biraz daha modern hala getirecek mod öneriniz var mı? Az araştırdığımda bunu buldum işe yarar mı?
Oyunu bitirirken çökme gibi benzeri hataları giderecek ve oyunu biraz daha modern hala getirecek mod öneriniz var mı? Az araştırdığımda bunu buldum işe yarar mı?
saintcatey Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #2 Silentpatch vardı.
5 504452 Decapat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 349 Çözümler 1 10 Ağustos 2022 #3 Ben samp addon kullanıyordum oyun daha akıcı ve çökme sorunlarını azlatıyordu grafiklerdede ufak düzeltme yapıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben samp addon kullanıyordum oyun daha akıcı ve çökme sorunlarını azlatıyordu grafiklerdede ufak düzeltme yapıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Soykan Bickle Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 1.147 Çözümler 1 10 Ağustos 2022 #4 504452 dedi: Ben samp addon kullanıyordum oyun daha akıcı ve çökme sorunlarını azlatıyordu grafiklerdede ufak düzeltme yapıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videodan anladığım kadarıyla bu online modu. Ben hikaye modunu oynamak için mod arıyorum.
504452 dedi: Ben samp addon kullanıyordum oyun daha akıcı ve çökme sorunlarını azlatıyordu grafiklerdede ufak düzeltme yapıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videodan anladığım kadarıyla bu online modu. Ben hikaye modunu oynamak için mod arıyorum.
5 504452 Decapat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 349 Çözümler 1 11 Ağustos 2022 #5 Soykan Bickle dedi: Videodan anladığım kadarıyla bu online modu. Ben hikaye modunu oynamak için mod arıyorum. Genişletmek için tıkla... hikaye modunuda düzeltiyor
Soykan Bickle dedi: Videodan anladığım kadarıyla bu online modu. Ben hikaye modunu oynamak için mod arıyorum. Genişletmek için tıkla... hikaye modunuda düzeltiyor