O Okan5752 Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #1 San Andreas da demin ayar ola ola uçak ehliyeti aldım ve görev açıldı bu görev hikaye için zorunlu mudur?
San Andreas da demin ayar ola ola uçak ehliyeti aldım ve görev açıldı bu görev hikaye için zorunlu mudur?
görkemyy Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.336 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #2 Okan5752 dedi: San Andreas da demin ayar ola ola uçak ehliyeti aldım ve görev açıldı bu görev hikaye için zorunlu mudur? Genişletmek için tıkla... Eevet.
Okan5752 dedi: San Andreas da demin ayar ola ola uçak ehliyeti aldım ve görev açıldı bu görev hikaye için zorunlu mudur? Genişletmek için tıkla... Eevet.
Mr. Reaper Centipat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 479 Çözümler 6 22 Eylül 2024 #3 Okan5752 dedi: San Andreas da demin ayar ola ola uçak ehliyeti aldım ve görev açıldı bu görev hikaye için zorunlu mudur? Genişletmek için tıkla... zorunlu maalesef ama çok zor değildi diye hatırlıyorum asıl ehliyette kanser olmuştum.
Okan5752 dedi: San Andreas da demin ayar ola ola uçak ehliyeti aldım ve görev açıldı bu görev hikaye için zorunlu mudur? Genişletmek için tıkla... zorunlu maalesef ama çok zor değildi diye hatırlıyorum asıl ehliyette kanser olmuştum.