Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #1 GTA San Andreas'te san Fierro'daki Zero'nun oyuncak uçak görevinde takılı kaldım geçemiyorum. Bildiğiniz bir görev atlama modu hilesi gibi bir şey var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2022
GTA San Andreas'te san Fierro'daki Zero'nun oyuncak uçak görevinde takılı kaldım geçemiyorum. Bildiğiniz bir görev atlama modu hilesi gibi bir şey var mı?
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.619 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #2 Hazır Save indirmek dışında bildiğim yöntem yok.
await Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 154 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Mayıs 2022 #3 Zero görevleri hikayeyi tamamlamak için zorunlu değil.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #4 await dedi: Zero görevleri hikayeyi tamamlamak için zorunlu değil. Genişletmek için tıkla... Sağolun.
await dedi: Zero görevleri hikayeyi tamamlamak için zorunlu değil. Genişletmek için tıkla... Sağolun.
BatuRyz Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 590 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel güvenlik görevlisi 28 Mayıs 2022 #5 Zinederon dedi: GTA San Andreas'te san Fierro'daki Zero'nun oyuncak uçak görevinde takılı kaldım geçemiyorum. Bildiğiniz bir görev atlama modu hilesi gibi bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... GTAinside bu modu deneyin işinize yarar sevmediğiniz görevleri geçebilirsiniz.
Zinederon dedi: GTA San Andreas'te san Fierro'daki Zero'nun oyuncak uçak görevinde takılı kaldım geçemiyorum. Bildiğiniz bir görev atlama modu hilesi gibi bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... GTAinside bu modu deneyin işinize yarar sevmediğiniz görevleri geçebilirsiniz.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #6 BatuRyz dedi: GTAinside bu modu deneyin işinize yarar sevmediğiniz görevleri geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kullanımı nasıl?
BatuRyz dedi: GTAinside bu modu deneyin işinize yarar sevmediğiniz görevleri geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kullanımı nasıl?
emregunel0 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 28 Mayıs 2022 #7 Zeronun görevleri zorunlu değildi ben yapmadan bitirmiştim.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #8 emregunel0 dedi: Zeronun görevleri zorunlu değildi ben yapmadan bitirmiştim. Genişletmek için tıkla... Ama haritada o Z harfinin olmasını istemiyorum.
emregunel0 dedi: Zeronun görevleri zorunlu değildi ben yapmadan bitirmiştim. Genişletmek için tıkla... Ama haritada o Z harfinin olmasını istemiyorum.
emregunel0 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 28 Mayıs 2022 #9 Zinederon dedi: Ama haritada o Z harfinin olmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yapmak zorundasınız. O kadar nefret etmeyin bu görevlerden.
Zinederon dedi: Ama haritada o Z harfinin olmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yapmak zorundasınız. O kadar nefret etmeyin bu görevlerden.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #10 emregunel0 dedi: Yapmak zorundasınız. O kadar nefret etmeyin bu görevlerden. Genişletmek için tıkla... Çok sinir bozucu görevler. Bir de artık oyuncak helikopter ve uçağın mekanikleri çok eskimiş ve kontrol etmesi bile bir bela.
emregunel0 dedi: Yapmak zorundasınız. O kadar nefret etmeyin bu görevlerden. Genişletmek için tıkla... Çok sinir bozucu görevler. Bir de artık oyuncak helikopter ve uçağın mekanikleri çok eskimiş ve kontrol etmesi bile bir bela.