A AliGerrard Centipat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #1 Story modda motorda tekme atamıyorum X basıp mouse ile sol klik sağ klik yap diyorlardı ama olmadı. Ya da 1 çeşit motorda yaptığım için mi bilmiyorum.
Story modda motorda tekme atamıyorum X basıp mouse ile sol klik sağ klik yap diyorlardı ama olmadı. Ya da 1 çeşit motorda yaptığım için mi bilmiyorum.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.286 Makaleler 2 Çözümler 1.519 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #2 Duck in Vehicle tuşuna hangi tuş atandıysa ona basın klik yapın, ve de elinizde silah olmamalı.
A AliGerrard Centipat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Duck in vehicle tuşuna hangi tuş atandıysa ona basın klik yapın, ve de elinizde silah olmamalı. Genişletmek için tıkla... Bende Türkçe yama var da duck in vehicle ayarların hangi kısmında ve tam Türkçesi ne acaba?
Mustafa.Kaan dedi: Duck in vehicle tuşuna hangi tuş atandıysa ona basın klik yapın, ve de elinizde silah olmamalı. Genişletmek için tıkla... Bende Türkçe yama var da duck in vehicle ayarların hangi kısmında ve tam Türkçesi ne acaba?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.286 Makaleler 2 Çözümler 1.519 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #4 Ayarlar > Kontroller > Tuş atamaları > Araçta eğilme ayarı olmalı.
A AliGerrard Centipat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #5 Mustafa.Kaan dedi: Duck in Vehicle tuşuna hangi tuş atandıysa ona basın klik yapın, ve de elinizde silah olmamalı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim şimdi Mustafa.Kaan dedi: Ayarlar > Kontroller > Tuş atamaları > Araçta eğilme ayarı olmalı. Genişletmek için tıkla... Eğilme diye bir yer var X gözüküyor
Mustafa.Kaan dedi: Duck in Vehicle tuşuna hangi tuş atandıysa ona basın klik yapın, ve de elinizde silah olmamalı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim şimdi Mustafa.Kaan dedi: Ayarlar > Kontroller > Tuş atamaları > Araçta eğilme ayarı olmalı. Genişletmek için tıkla... Eğilme diye bir yer var X gözüküyor
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.498 Çözümler 4 5 Temmuz 2025 #6 Story Mode'da motorda tekme atılmıyor maalesef. Tek Online'de atılıyor.
A AliGerrard Centipat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #7 DaynusSafa dedi: Story Mode'da motorda tekme atılmıyor maalesef. Tek Online'de atılıyor. Genişletmek için tıkla... Peki modu vs. var mı?
DaynusSafa dedi: Story Mode'da motorda tekme atılmıyor maalesef. Tek Online'de atılıyor. Genişletmek için tıkla... Peki modu vs. var mı?
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.498 Çözümler 4 5 Temmuz 2025 #8 AliGerrard dedi: Peki modu vs. var mı? Genişletmek için tıkla... O konu hakkında bir bilgim yok. Araştırın illaki vardır.
AliGerrard dedi: Peki modu vs. var mı? Genişletmek için tıkla... O konu hakkında bir bilgim yok. Araştırın illaki vardır.