GTA The Trilogy tutar mı?

365479

Hectopat
Makaleler
3
GTA the trilogy de sizce hakettiği hale gelir mi? Çünkü güncelleme ile azalıyor sebebi bence grove street Games yapmasının sebebi onlar Mobile oyun geliştiricileri GTA için.
GTA the trilogy de sizce hakettiği hale gelir mi? Çünkü güncelleme ile azalıyor sebebi bence grove street Games yapmasının sebebi onlar Mobile oyun geliştiricileri GTA için.

Not: De demek Definitive Edition demek.

Oyunu isterse Valve geliştirsin. Rockstar games oyunu yayımlamadan önce bu oyunu kontrol etmek zorunda. Köre test ettirseler bugları iliklerine kadar hissederdi. Hakettiği yer bulunduğu konumdur, bir kez hata yaptılar ve markayı da kötülediler. Zaten gerek yoktu böyle bir oyuna.

Son düzenleme:
Mesele sadece sorunların çözülmesi değil. Bu oyunlar için yanlış beklenti oluşmasına izin verdiler. Yıllardır modlarla zaten bunun daha iyisini oynuyorduk. Bu oyunlara Remastered yapılmamalıydı, Remake yapılmalıydı.

Cyberpunk 2077'yi yerin dibine sokanlar umarım burada güncellemelerle gelişir diye şu oyunların güzellemesini yapmaz.

539 TL olmasının sebebi zaten sırf içinde 3 oyun var diye.
Kesin Mobile sürümü düzgün olacak çünkü bu adamlar Mobile oyunları yapıyor GTA için.

Oyunu GamePass ile oynadım, 30TL verip te denediğim için bana çok koymadı açıkçası, ama 500 lira verseydim ciddiyim çok koyardı bu durum.

Unreal Engine 4 ile yapılan oyunu nasıl düşük bütçeli Unity oyununa çevirmişler anlamadım.

Yan seri olarak tutar en fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…