Çözüldü Gta.tr yaması Online'da ban yedirtir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Capitalist Wefy

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 3050
i5-12450H
8 GB Ram
Grand Theft Auto V: Türkçe Yama • GTA TR bu linkten yamayı indirdim kurdum ama herkes ban riski var diyor. Yamanın sitesinde ban riski yok demesine rağmen yine de çok güvenemedim ve size sormak istedim. Var mı bu yamayı kullanan arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyuna yamayla/modla giremezsiniz, bir şekilde girerseniz bile ban riski var, bunu yamayı paylaşan sayfa da söylemiş. İlle indirilecekse de sitede belirtildiği gibi Online'a girerken deaktif edilmesi gerektiğini ve sadece hikaye modunda kullanılması gerektiğini de söylemişler.

Türkçe yama veya herhangi bir yama/mod aktifken GTA Online'a girilememektedir. Bu nedenle, Türkçe yama yalnızca hikaye modunda geçerlidir ve GTA Online'a girmek isterseniz yamayı deaktif konuma getirmeniz gerekir.
Oyuna yamayla/modla giremezsiniz, bir şekilde girerseniz bile ban riski var, bunu yamayı paylaşan sayfa da söylemiş. İlle indirilecekse de sitede belirtildiği gibi Online'a girerken deaktif edilmesi gerektiğini ve sadece hikaye modunda kullanılması gerektiğini de söylemişler.

Türkçe yama veya herhangi bir yama/mod aktifken GTA Online'a girilememektedir. Bu nedenle, Türkçe yama yalnızca hikaye modunda geçerlidir ve GTA Online'a girmek isterseniz yamayı deaktif konuma getirmeniz gerekir.

Çözüm
Deaktive ettim ama hala oyunun girişi, menüsü türkçe. Umarım sorun olmaz. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…