GTA Trilogy 2022'de PS5'e alınır mı?

Alınır mı? PS Store'de indirimde 265 TL gibi bir fiyatı var bir de 3 oyun beraber geliyor değil mi?

Bence alınmaz bayağı bir bug vardı diye hatırlıyorum bir ara durmadan patch geliyordu ama sanırım artık gelmiyor ve tam düzelmedi diye biliyorum.

Bence alınmaz bayağı bir bug vardı diye hatırlıyorum bir ara durmadan patch geliyordu ama sanırım artık gelmiyor ve tam düzelmedi diye biliyorum.

Düzelmiş ama sonradan fikrimi değiştirdim hocam almayacağım.

Eski oyunlara aşırı merakınız yoksa alınmaz. Daha iyi seçenekler bulursunuz o fiyata.

GTA 5 bile 77 TL'ye satılırken trilogyu 200 TL'ye satmak Rockstar'ın eşekliği.

Cidden zaten eski oyunların crackini bulmak 2 saniye falan sürüyor PC olsam para vermeyi düşünmezdim bile bilgisayarım çok iyi olmadığından PS kullanıyorum.

Hayır.

Cidden zaten eski oyunların crackini bulmak 2 saniye falan sürüyor PC olsam para vermeyi düşünmezdim bile bilgisayarım çok iyi olmadığından PS kullanıyorum.

Bilgisayar ve PS5'i satarak mükemmel bir PC toplayabilirsin.

Eğer ilk çıktığındaki gibi bol hatalı değilse alınabilir. Ama Game Pass ilk çıktıkları zaman San Andreas'i falan vermişti ben şahsen ona para vermem delux pakete gelmesini bekliyorum öyle oynayacağım benim gözümde 260TL'yi de hak etmiyor o oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…