bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #11 Arthur'un tabii demesi o oyunlardan daha çok keyif verir.
Zylex Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 577 Çözümler 4 22 Ekim 2023 #12 FalconPolat dedi: Rockstar'ın çıkardığı en rezil en berbat işlerden birisi. Genişletmek için tıkla... Hiç gerek yoktu Remastered'a bence. Remastered'ı yaptırdığı firma zamanında üç gta oyununu mobil için portlatmıştı. Onlar bile kötüydü.
FalconPolat dedi: Rockstar'ın çıkardığı en rezil en berbat işlerden birisi. Genişletmek için tıkla... Hiç gerek yoktu Remastered'a bence. Remastered'ı yaptırdığı firma zamanında üç gta oyununu mobil için portlatmıştı. Onlar bile kötüydü.
6 68515 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 14 22 Ekim 2023 #13 1.150 TL gibi bir fiyatı olmasaydı denemek için bir alın bakın derdim ama konuşmaya bile gerek yok RDR2.
1.150 TL gibi bir fiyatı olmasaydı denemek için bir alın bakın derdim ama konuşmaya bile gerek yok RDR2.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.674 Makaleler 21 Çözümler 97 22 Ekim 2023 #14 Zylex dedi: Hiç gerek yoktu Remastered'a bence. Remastered'ı yaptırdığı firma zamanında üç gta oyununu mobil için portlatmıştı. Onlar bile kötüydü. Genişletmek için tıkla... Para söğüşlemek amaç remaster değil.
Zylex dedi: Hiç gerek yoktu Remastered'a bence. Remastered'ı yaptırdığı firma zamanında üç gta oyununu mobil için portlatmıştı. Onlar bile kötüydü. Genişletmek için tıkla... Para söğüşlemek amaç remaster değil.
arthurmorgxn1 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #15 glikojen dedi: RDR 2 alın hocam. Trilogy hem parasını hak etmiyor hem de rezalet. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünmüştüm RDR2 aldım. Kat kat daha fazla zevk alıyorum.
glikojen dedi: RDR 2 alın hocam. Trilogy hem parasını hak etmiyor hem de rezalet. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünmüştüm RDR2 aldım. Kat kat daha fazla zevk alıyorum.