GTA Trilogy alınır mı?

suan yine de bazi sorunlari var olsada cogu sorun duzeldi ve ozellikle eski ps 2 tarzi renklendrimesi getirildi ozellikle pc deysen ekstra modlarla orjinaldan daha iyi hale getirebilirsin
oyunu oynadigin platforma bagli
pc icin diyorsan alinabilir

Son güncellemeyle epey bir sorunu düzeltmişler ama fiyatına değer mi bilmiyorum. Grafik modlu San Andreas oynasanız daha iyi bence.

GTA Trilogy ilk çıktığında sorunlarıyla ünlenmişti şu an sorunları düzeldi mi? Ona göre alacağım.

Şu anki indirimle alınır gibi sorunları çözmüşler gibi duruyor 20 dolara 3 oyunuda alıyorsun fiyat fena değil.

GTA Trilogy ilk çıktığında sorunlarıyla ünlenmişti şu an sorunları düzeldi mi? Ona göre alacağım.
Yani alabilirsin aslında. Kötü değiller. Zaten adamların böyle bir şey yapacağı belliydi. Oyunda bir sıkıntı yok bildiğim kadarı ile. Bende almayı düşünüyordum da ilkbahar indirimlerine erteledim. Sırf kütüphane için alırsam alırım bende. Ama o fiyata 3 tane oyun alıyorsun öyle düşün. Ufak tefek problemlerinin yanında San Andreas bence hala oynanabilir aslında. "Daha iyi grafik modları var" diyen insanları pek takmayın. Öyle bir şey yok. Modlar oyunun saf dokusunu değiştirmezler. Üstüne kontrast ve parlaklık eklenir. Veya yol, asfalt dokuları değişir belki. Ki hali hazırda otomatik kayıt ve görev içi kayıt sistemi var. Oyunları çileden çıkarıyorlar. Daha spesifik bir AAA oyun ihtiyacınız yoksa sırf efsaneliği alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı