GTA: Trilogy - Definitive Edition alınır mı?

1lys

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB DDR4
Ekran kartı
RTX 3050 Ti
İşlemci
Intel Core i7 11800H
Merhaba, benim daha önce bu yenilenmiş bu üç oyunu deneyimleme fırsatım olmuştu, ancak oyunlar 20 yıl önceki halleri ile birebir aynı. Orijinal oyunları 956 TL gibi uçuk bir fiyata satın almayı denemiştim, GTA San Andreas'ta çok sık performans sorunları yaşadım, GTA 3'ü bilgisayarımda çalıştırabildim, ancak San Andreas'ta olduğu gibi performans sorunları vardı. GTA: Vice City açılmadı bile. "can not found 640x480 video mode" gibi aptal bir hata ile karşılaştım. Bu hatayı da ne yaparsam yapayım düzeltemedim. Dolayısıyla paketi iade etmek zorunda kaldım. Daha sonra şansımı Definitive Edition paketinden yana denedim. Çok net hatırlıyorum, bu paket ilk çıktığı zamanlar oyuncular tarafından epey bir gömüldü. Definitive Edition paketini Steam'den satın aldım, beğenmezsem iade ederim kafasında biraz oynadım. Ama oyunlar harbi birebir aynı. Grafikler Fortnite grafikleri zaten karakterleri mahvetmişler. Özellikle Tommy Vercetti Recep İvedik'e benzemiş. Ama bu oyunları PC'de oynayabilmek için Definitive Edition paketinden başka bir şansım yok sanırım. Benim çocukluğum hep San Andreas ile geçti, bu oyunu PC'de de oynayabilmek istemiştim. İnternette oyunları korsan indirecektim, onları da bulamadım zaten. Siz önerirsiniz? Sizce alınır mı?

Ha bu arada şunu da belirtmekte fayda var, Definitive Edition sürümleride acayip sıkıntılı. Oyunları DirectX 12'de çalıştırmayı denedim, FPS biraz arttı ancak bu sefer FPS düşmesi gibi sıkıntılar yaşadım. Eğer alırsam oyunların grafiksel ve performans sorunlarını yamalar ve modlar ile düzeltmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Definitive almayın hocam bence. Paranıza yazık cidden o eski nostaljiyi hissettirmiyor.

Definitive almayın hocam bence. Paranıza yazık cidden o eski nostaljiyi hissettirmiyor.
Hocam aslında oyunların android versiyonlarına sahibim, ancak PC'de aldığım zevki mobil versiyonlarda alamıyorum. Emülatör kullanmayı denedim, Play Store'un azizliğine uğradım. Oyunları indirmeye çalışırken sürekli "Your Device isn't compatible with this version" gibi bir uyarı ile karşılaştım. Ama bilmiyorum ya korsan oynayacağım ya da sadece artık mobil platformlarda oynarım.

Hocam aslında oyunların Android versiyonlarına sahibim, ancak PC'de aldığım zevki mobil versiyonlarda alamıyorum. Emülatör kullanmayı denedim, Play Store'un azizliğine uğradım. Oyunları indirmeye çalışırken sürekli "your device isn't compatible with this version" gibi bir uyarı ile karşılaştım. Ama bilmiyorum ya korsan oynayacağım ya da sadece artık mobil platformlarda oynarım.

Korsana destek yok fakat kesinlike para verilecek kadar iyi değil. Rezalet desem yeridir. Oynayacaksanız korsan oynayın ona göre karar verin.

Hocam aslında oyunların android versiyonlarına sahibim, ancak PC'de aldığım zevki mobil versiyonlarda alamıyorum. Emülatör kullanmayı denedim, Play Store'un azizliğine uğradım. Oyunları indirmeye çalışırken sürekli "Your Device isn't compatible with this version" gibi bir uyarı ile karşılaştım. Ama bilmiyorum ya korsan oynayacağım ya da sadece artık mobil platformlarda oynarım.
Hocam, paranızı yazık etmeyin. Daha iyi oyun falan alırsınız.

Bu forumda durum nasıl bir fikrim yok fakat satılmayan şey artık korsan değildir, ulaşamadığın parayla satın alamadığın bir şeyi internetten indirebilirsin bunda sorun yok. Bildiğim kadarıyla da GTA San Andreas'ın orijinal halinin satışı yok şu anda. Steam Key'i var diyebilirsiniz fakat onları alınca o para ne Rockstar'a gidiyor ne bir şeye yarıyor sadece sözde para vermiş oluyorsun yoksa yine korsan oynuyorsun aynı şey.

Bu forumda durum nasıl bir fikrim yok fakat satılmayan şey artık korsan değildir, ulaşamadığın parayla satın alamadığın bir şeyi internetten indirebilirsin bunda sorun yok. Bildiğim kadarıyla da GTA San Andreas'ın orijinal halinin satışı yok şu anda. Steam Key'i var diyebilirsiniz fakat onları alınca o para ne Rockstar'a gidiyor ne bir şeye yarıyor sadece sözde para vermiş oluyorsun yoksa yine korsan oynuyorsun aynı şey.
orijinali hala satılıyor, değer mi bilmem tabii. Grand Theft Auto: The Trilogy | Rockstar Store

Hocam orijinal oyunlar halen satışta ama 30 dolar gibi absürt bir fiyattan satılıyorlar. Ben orjinalleri satın alıp deneyimledim, GTA San andreas çok sorunluydu, Vice city yukarıda da bahsettiğim gibi çalıştıramadım Gta 3 çalıştı ama tabii çok ta iyi çalıştığı söylenemez. Paketi mecbur iade ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı