Merhaba, benim daha önce bu yenilenmiş bu üç oyunu deneyimleme fırsatım olmuştu, ancak oyunlar 20 yıl önceki halleri ile birebir aynı. Orijinal oyunları 956 TL gibi uçuk bir fiyata satın almayı denemiştim, GTA San Andreas'ta çok sık performans sorunları yaşadım, GTA 3'ü bilgisayarımda çalıştırabildim, ancak San Andreas'ta olduğu gibi performans sorunları vardı. GTA: Vice City açılmadı bile. "can not found 640x480 video mode" gibi aptal bir hata ile karşılaştım. Bu hatayı da ne yaparsam yapayım düzeltemedim. Dolayısıyla paketi iade etmek zorunda kaldım. Daha sonra şansımı Definitive Edition paketinden yana denedim. Çok net hatırlıyorum, bu paket ilk çıktığı zamanlar oyuncular tarafından epey bir gömüldü. Definitive Edition paketini Steam'den satın aldım, beğenmezsem iade ederim kafasında biraz oynadım. Ama oyunlar harbi birebir aynı. Grafikler Fortnite grafikleri zaten karakterleri mahvetmişler. Özellikle Tommy Vercetti Recep İvedik'e benzemiş. Ama bu oyunları PC'de oynayabilmek için Definitive Edition paketinden başka bir şansım yok sanırım. Benim çocukluğum hep San Andreas ile geçti, bu oyunu PC'de de oynayabilmek istemiştim. İnternette oyunları korsan indirecektim, onları da bulamadım zaten. Siz önerirsiniz? Sizce alınır mı?
Ha bu arada şunu da belirtmekte fayda var, Definitive Edition sürümleride acayip sıkıntılı. Oyunları DirectX 12'de çalıştırmayı denedim, FPS biraz arttı ancak bu sefer FPS düşmesi gibi sıkıntılar yaşadım. Eğer alırsam oyunların grafiksel ve performans sorunlarını yamalar ve modlar ile düzeltmeyi düşünüyorum.