L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 10 11 Ekim 2021 #41 Ashley888 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video Genişletmek için tıkla... Ha ilk cikan video. Guncel video yayinladilar sandim.
Ashley888 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video Genişletmek için tıkla... Ha ilk cikan video. Guncel video yayinladilar sandim.
3 395521 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 682 Çözümler 3 12 Ekim 2021 #42 Umarım daha güzel uğraşılmış bir sürüm çıkar ortaya. Önceki Xbox 360 ve PS3'e çıkan sürüm gibi değil de daha farklı gözüken bir şey. Düşünsenize artık PC GTA San Andreas kaldırmıyor ne efsane olurdu .
Umarım daha güzel uğraşılmış bir sürüm çıkar ortaya. Önceki Xbox 360 ve PS3'e çıkan sürüm gibi değil de daha farklı gözüken bir şey. Düşünsenize artık PC GTA San Andreas kaldırmıyor ne efsane olurdu .
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 12 Ekim 2021 #43 s3k4rya dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et benim sorum bu Video'da neden bu kadar disslike var arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... 8 yıllık ve 2 jenerasyon konsola çıkmış oyunu kakalamaya çalıştıklarından olabilir mi?
s3k4rya dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et benim sorum bu Video'da neden bu kadar disslike var arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... 8 yıllık ve 2 jenerasyon konsola çıkmış oyunu kakalamaya çalıştıklarından olabilir mi?