CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.740 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #11 Enis Kirazoğlu GTA 3 ile ilgili video attı bakabilirsiniz severim kendisini.
Shura_Sama019 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 578 Çözümler 1 11 Kasım 2021 #12 rexashi dedi: Büyük bir şey bekliyorduk, balon çıktı harbi. Genişletmek için tıkla... Bir de 60 dolar istemeleri çok komik.
rexashi dedi: Büyük bir şey bekliyorduk, balon çıktı harbi. Genişletmek için tıkla... Bir de 60 dolar istemeleri çok komik.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 11 Kasım 2021 #13 Aynı oyun ama animasyonları silip bug eklemişler.
Jimmy Hopkins Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 906 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Bullworth Academy 11 Kasım 2021 #14 Shura_Sama019 dedi: Oyun için söyleyebileceklerimi bu videoda görecek olursanız yorum yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Son çıkan Trailer'larından sonra bütün beklentilerimi kaybettiğim bir proje oldu. Fiyatı hakkında da konuşmaya pek gerek yok gibi.
Shura_Sama019 dedi: Oyun için söyleyebileceklerimi bu videoda görecek olursanız yorum yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Son çıkan Trailer'larından sonra bütün beklentilerimi kaybettiğim bir proje oldu. Fiyatı hakkında da konuşmaya pek gerek yok gibi.
Shura_Sama019 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 578 Çözümler 1 11 Kasım 2021 #15 CeoPotato dedi: Enis Kirazoğlu GTA 3 ile ilgili video attı. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam. Adam içimdekileri söylemiş resmen.
CeoPotato dedi: Enis Kirazoğlu GTA 3 ile ilgili video attı. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam. Adam içimdekileri söylemiş resmen.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 11 Kasım 2021 #16 Remaster için bundan fazlasını beklemek = “oyunlarla yeni tanıştım” demek.
Jimmy Hopkins Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 906 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Bullworth Academy 11 Kasım 2021 #17 kcg dedi: Remaster için bundan fazlasını beklemek = “oyunlarla yeni tanıştım” demek. Genişletmek için tıkla... Remaster'ı yapan firma "Rockstar Games" olunca işler değişiyor.
kcg dedi: Remaster için bundan fazlasını beklemek = “oyunlarla yeni tanıştım” demek. Genişletmek için tıkla... Remaster'ı yapan firma "Rockstar Games" olunca işler değişiyor.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.181 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #18 Jimmy Hopkins dedi: Remaster'ı yapan firma "Rockstar Games" olunca işler değişiyor. Genişletmek için tıkla... Rockstar yapmadı oyunu.
Jimmy Hopkins dedi: Remaster'ı yapan firma "Rockstar Games" olunca işler değişiyor. Genişletmek için tıkla... Rockstar yapmadı oyunu.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 11 Kasım 2021 #19 kcg dedi: Remaster için bundan fazlasını beklemek = “oyunlarla yeni tanıştım” demek. Genişletmek için tıkla... Ben baştan remaster olmasından şikayetçiydim. Ya hu hiç bir şey eklemedin neden müzikleri ve animasyonları silip bol bol bug, optimizasyon sorunları ekledin?
kcg dedi: Remaster için bundan fazlasını beklemek = “oyunlarla yeni tanıştım” demek. Genişletmek için tıkla... Ben baştan remaster olmasından şikayetçiydim. Ya hu hiç bir şey eklemedin neden müzikleri ve animasyonları silip bol bol bug, optimizasyon sorunları ekledin?
Jimmy Hopkins Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 906 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Bullworth Academy 11 Kasım 2021 #20 Vio dedi: Rockstar yapmadı oyunu. Genişletmek için tıkla... Kim yaptı hocam?