shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 13 Ağustos 2021 #1 GTA Trilogy Remake/Remastered Bu Sene Geliyor - MisteRNOOB Uzun zamandır beklenen, söylentileri bitmek bilmeyen, arada da sızıntıları çıkan GTA 3, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas'in remake veya remastered www.misternoob.com Şaka bir yana, doğru ise bize de hayırlı olmak düşer.
GTA Trilogy Remake/Remastered Bu Sene Geliyor - MisteRNOOB Uzun zamandır beklenen, söylentileri bitmek bilmeyen, arada da sızıntıları çıkan GTA 3, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas'in remake veya remastered www.misternoob.com Şaka bir yana, doğru ise bize de hayırlı olmak düşer.
ma a koçi vore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.097 Çözümler 1 13 Ağustos 2021 #2 Rockstar trilogy paketi olanlara hediye ederse adamdır.
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #3 ma a koçi vore dedi: Rockstar trilogy paketi olanlara hediye ederse adamdır. Genişletmek için tıkla... Rüyanda bile göremezsin onu :/
ma a koçi vore dedi: Rockstar trilogy paketi olanlara hediye ederse adamdır. Genişletmek için tıkla... Rüyanda bile göremezsin onu :/
Freji Megapat Katılım 27 Ekim 2015 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #4 Evet doğru, Kotaku IGN gibi yerlerde paylaşmış güzel haber
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #5 shocktroop dedi: GTA Trilogy Remake/Remastered Bu Sene Geliyor - MisteRNOOB Uzun zamandır beklenen, söylentileri bitmek bilmeyen, arada da sızıntıları çıkan GTA 3, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas'in remake veya remastered www.misternoob.com Şaka bir yana, doğru ise bize de hayırlı olmak düşer. Genişletmek için tıkla... GTA 3'ün remake halini oynamak için sabırsızlanıyorum ancak 10 yıl sonra oynayabilirim :/
shocktroop dedi: GTA Trilogy Remake/Remastered Bu Sene Geliyor - MisteRNOOB Uzun zamandır beklenen, söylentileri bitmek bilmeyen, arada da sızıntıları çıkan GTA 3, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas'in remake veya remastered www.misternoob.com Şaka bir yana, doğru ise bize de hayırlı olmak düşer. Genişletmek için tıkla... GTA 3'ün remake halini oynamak için sabırsızlanıyorum ancak 10 yıl sonra oynayabilirim :/
ma a koçi vore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.097 Çözümler 1 13 Ağustos 2021 #6 KevinLevrone dedi: Rüyanda bile göremezsin onu :/ Genişletmek için tıkla... Zaten hocam hayal işte Rockstar'da var mı o göz
KevinLevrone dedi: Rüyanda bile göremezsin onu :/ Genişletmek için tıkla... Zaten hocam hayal işte Rockstar'da var mı o göz
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 13 Ağustos 2021 #7 shocktroop dedi: GTA Trilogy Remake/Remastered Bu Sene Geliyor - MisteRNOOB Uzun zamandır beklenen, söylentileri bitmek bilmeyen, arada da sızıntıları çıkan GTA 3, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas'in remake veya remastered www.misternoob.com Şaka bir yana, doğru ise bize de hayırlı olmak düşer. Genişletmek için tıkla... GTA 3 oynamayı istiyordum. Fizikleri ve grafikleri berbat olduğu için almayı istememiştim, remake'i çıkarsa ve pahalı olmazsa oynarım.
shocktroop dedi: GTA Trilogy Remake/Remastered Bu Sene Geliyor - MisteRNOOB Uzun zamandır beklenen, söylentileri bitmek bilmeyen, arada da sızıntıları çıkan GTA 3, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas'in remake veya remastered www.misternoob.com Şaka bir yana, doğru ise bize de hayırlı olmak düşer. Genişletmek için tıkla... GTA 3 oynamayı istiyordum. Fizikleri ve grafikleri berbat olduğu için almayı istememiştim, remake'i çıkarsa ve pahalı olmazsa oynarım.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #8 Umarım Rockstar bizi hayal kırıklığına uğratmaz. Çok heyecanlıyım umarım güzel bir iş çıkar.
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #9 AyarsıZZ dedi: GTA 3 oynamayı istiyordum. Fizikleri ve grafikleri berbat olduğu için almayı istememiştim, remake'i çıkarsa ve pahalı olmazsa oynarım. Genişletmek için tıkla... Hikayesi idare eder.Ama grafikleri cilalanmış bir Liberty City'de gezmek güzel olur. RHEZNOW dedi: Umarım Rockstar bizi hayal kırıklığına uğratmaz. Çok heyecanlıyım umarım güzel bir iş çıkar. Genişletmek için tıkla... Umarım bir gün Gta 4 için de böyle bir şey olur.
AyarsıZZ dedi: GTA 3 oynamayı istiyordum. Fizikleri ve grafikleri berbat olduğu için almayı istememiştim, remake'i çıkarsa ve pahalı olmazsa oynarım. Genişletmek için tıkla... Hikayesi idare eder.Ama grafikleri cilalanmış bir Liberty City'de gezmek güzel olur. RHEZNOW dedi: Umarım Rockstar bizi hayal kırıklığına uğratmaz. Çok heyecanlıyım umarım güzel bir iş çıkar. Genişletmek için tıkla... Umarım bir gün Gta 4 için de böyle bir şey olur.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #10 Bazı yerlerde Remastered olarak geçiyor eğer öyleyse büyük hayal kırıklığı olur benim için.