GTA Trilogy Steam key çalışır mı?

Bu gereksiz pahalı bir paket. İndirim dönemlerinde tek tek satın alsan daha ucuza gelir. Paketin içindeki GTA3,GTA VC ve GTA SA orijinal versiyonlar. Definitive Edition değil haberin olsun. Episodes from Liberty City paketi ise GTA4 ile birleşti ve Complete Edition olarak hem bu DLC'ler hem de ana oyun şeklinde bir bütün halinde satılıyor. İndirim dönemi 6 dolara kadar düşüyor. GTA1 ve 2 zaten oynanmaya değecek oyunlar değil. Kısaca koleksiyon amaçlı almıyorsan hiç alma. Amaç koleksiyon ise alabilirsin. Siteden yana problem yok ama satıcı tek bir firma değil. Site içerisinde çok sayıda satıcı var. Bu noktada da alışveriş yaptığın satıcının derecelendirmesine göre karar vereceksin. Satıcının puanı oldukça yüksek. Yıllardır satış yapıyor ve büyük oranda olumlu geri dönüş almış.

Yok zaten Definitive olmadığı için istiyorumda şeyi anlamadım bu indirim dönemleri dediğiniz Eneba'da mı oluyor bir de hangi zamanlarda indirim oluyor ona göre bekleyeyim tek tek alayım sadece GTA vc ve GTA San Andreas'ı alsam yeterli benim için. Evet dediğin gibi saçma şekilde pahalı.

Eneba'da indirim oluyor mu bilmiyorum. Satıcılar birbirinden bağımsız olduğu için kişinin inisiyatifine kalmış. Onu araştırmakta yarar var. Benim bahsettiğim indirim Steam içindi. İndirim dönemlerinde Gta Trilogy ve Gta4 complete edition toplamda 30 dolara filan denk geliyor. Eğer sana yenilenmiş değil de orijinal SA ve VC oyunları lazımsa direkt o oyunların keylerini araştır. Çünkü Gta4 ve dlcler Steam'de 6 dolara kadar düşüyor. Bu Eneba'daki paket neredeyse 60 dolar. Yani sırf SA ve VC için 50 küsür dolar para vermiş olacaksın. Tekli halde daha ucuza bulabilirsin belki SA ve VC'yi.

bakalım hocam belki bulurum bulamazsamda zengin olursam bir gün alırım bu paketi :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…