GTA Trilogy the Definitive Edition alınır mı?

Furkan771

Femtopat
Daha fazla  
Steam'de indirime girmiş 23 dolar, bu fiyata alınır. 3 oyunu da bitirmemiştim ve çocukluğumun efsaneleriydi, sanırım güncellemeler ile güzel hale gelmiş oyunlar, sanırım bir ay önce Rockstar Games'de 450 TL'ye düşmüş o yüzden kararsız kaldım biraz. Tekrar öyle bir indirim olur mu sizce? Yakın zamanda yoksa almayı düşünüyorum.

Hocam oyunlarda aşırı bir değişiklik yok grafikleride aşırı ileri tasimamislar görevlerdede hiçbir değişiklik yok bence almaya değmez.

Steam'de indirime girmiş 23 dolar, bu fiyata alınır. 3 oyunu da bitirmemiştim ve çocukluğumun efsaneleriydi, sanırım güncellemeler ile güzel hale gelmiş oyunlar, sanırım bir ay önce Rockstar Games'de 450 TL'ye düşmüş o yüzden kararsız kaldım biraz. Tekrar öyle bir indirim olur mu sizce? Yakın zamanda yoksa almayı düşünüyorum.
Bence alınmaz fakat siz bilirsiniz.Grafiklerde sadece ufak oynamalar yapılmış,çok fazla bug bulunan,oyunun hiç bir içeriği değişmemiş ve animasyonlar araba kullanımı v.b eskisine çok benzer bir oyun.

Alınmaz torrentten orijinallerini yükleyin geçin derim.

Bence Rockstar'dan satın al. Hem orada 460 TL gibi fiyatlara iniyor ekstra olarak ta eski 3 orjinal oyunları da veriyor. Bu yenilenmiş versiyonların en büyük artısı görev içi kayıt ve otomatik kayıt alma özelliği olabilir. Onun dışında çevre, atmosfer ve genel grafiklerde iyileştirmeler var. Yeni gelen güncelleme ile herhangi bir sıkıntısı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı