GTA Trilogy The Definitive Edition gameplay videoları yayınlandı

Daha fazla  
GTA 3 The Definitive Edition:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
GTA Vice City The Definitive Edition:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
GTA San Andreas The Definitive Edition:
Beklediğim gibi mekaniklere hiç el atmamışlar sadece HD doku ve ışıklandırma eklemişler. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Videoları izledikten sonra konuyu açana karşı anlık tepki

Ben gördüğüm şeyden memnunum, zaten beklentim bundan bile azdı. Ama 530 TL'ye değer mi ?? tabi de değmez hocam, gamepass'ten GTA:SA'yı oynasam yeter.

Animasyonlar eskisinden daha da kötü, modellemelere diyecek yok zaten efsane GTA:VC olmuş GTA:Recep İvedik . Pre-order ile alanlara selam.

Beğenmedim açıkçası. Onlarca GTA modu var aynı işlevi görüyor yalnızca bunun için bu para ödenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…