RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.577 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #1 GTA 3 The Definitive Edition: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GTA Vice City The Definitive Edition: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GTA San Andreas The Definitive Edition: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Beklediğim gibi mekaniklere hiç el atmamışlar sadece HD doku ve ışıklandırma eklemişler. Sizler ne düşünüyorsunuz?
GTA 3 The Definitive Edition: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GTA Vice City The Definitive Edition: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GTA San Andreas The Definitive Edition: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Beklediğim gibi mekaniklere hiç el atmamışlar sadece HD doku ve ışıklandırma eklemişler. Sizler ne düşünüyorsunuz?
E Ebubekir Solak Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 510 Çözümler 2 Yer Belgique-Bruxelles 10 Kasım 2021 #2 Resmen komedi.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 10 Kasım 2021 #3 530 TL Çöp
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 10 Kasım 2021 #4 Videoları izledikten sonra konuyu açana karşı anlık tepki Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Videoları izledikten sonra konuyu açana karşı anlık tepki Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ArticWolf Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 5 10 Kasım 2021 #5 Yarın çıkacak gameplay videosu bugün.
AkınTR Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 789 Çözümler 10 10 Kasım 2021 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.227 Çözümler 86 10 Kasım 2021 #7 Eskisine göre arayüz vb. iyileştirme yapılmış. Ben bu anlamda yeterli buluyorum yani.
SuppleWaif7 Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 862 Çözümler 4 10 Kasım 2021 #8 Ben gördüğüm şeyden memnunum, zaten beklentim bundan bile azdı. Ama 530 TL'ye değer mi ?? tabi de değmez hocam, gamepass'ten GTA:SA'yı oynasam yeter.
Ben gördüğüm şeyden memnunum, zaten beklentim bundan bile azdı. Ama 530 TL'ye değer mi ?? tabi de değmez hocam, gamepass'ten GTA:SA'yı oynasam yeter.
Caner Karaca Kilopat Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 900 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #9 Animasyonlar eskisinden daha da kötü, modellemelere diyecek yok zaten efsane GTA:VC olmuş GTA:Recep İvedik . Pre-order ile alanlara selam.
Animasyonlar eskisinden daha da kötü, modellemelere diyecek yok zaten efsane GTA:VC olmuş GTA:Recep İvedik . Pre-order ile alanlara selam.
MissingTimeLord Kilopat Katılım 12 Ekim 2017 Mesajlar 949 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #10 Beğenmedim açıkçası. Onlarca GTA modu var aynı işlevi görüyor yalnızca bunun için bu para ödenmez.