tarekarek Centipat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 270 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #1 Evet görüyorsunuz nostalji yaşamak için almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi yazın.
iWaxie Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.052 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #2 Fiyatına değdiğini düşünmüyorum, mümkünse orijinal hallerini oynayın.
tarekarek Centipat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 270 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #3 Orijinal hali hiçbir yerde yokki baktım (korsan dışında resmi alacağım) bi tek bu vardı burayada yazdım.
Orijinal hali hiçbir yerde yokki baktım (korsan dışında resmi alacağım) bi tek bu vardı burayada yazdım.
Efebaba991966 Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #4 tarekarek dedi: Orijinal hali hiçbir yerde yok ki baktım (korsan dışında resmi alacağım) bir tek bu vardı burayada yazdım. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlar satın alınmamalıdır bilinen başka yollardan oynanmalıdır.
tarekarek dedi: Orijinal hali hiçbir yerde yok ki baktım (korsan dışında resmi alacağım) bir tek bu vardı burayada yazdım. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlar satın alınmamalıdır bilinen başka yollardan oynanmalıdır.