yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.140 Makaleler 1 Çözümler 3 20 Kasım 2021 #11 bartuguven dedi: belli bir seviyede ingilizcesi olmayan insanlar oyunu ingilizce oynayarak hikayesinden hiçbir şey anlayamayacaktır dolayısıyla ingilizcelerini de geliştiremezler Genişletmek için tıkla... Ama yine de bu İngilizce ögrenmemek için bir bahane değil. Yıl olmuş 2021 bir zahmet ögren yani.
bartuguven dedi: belli bir seviyede ingilizcesi olmayan insanlar oyunu ingilizce oynayarak hikayesinden hiçbir şey anlayamayacaktır dolayısıyla ingilizcelerini de geliştiremezler Genişletmek için tıkla... Ama yine de bu İngilizce ögrenmemek için bir bahane değil. Yıl olmuş 2021 bir zahmet ögren yani.
Munchlax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 73 Çözümler 1 25 Kasım 2021 #12 (BETA) Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition Türkçe Yama | DonanımHaber Forum Buyurun hocam. Ben gayet sıkıntısız oynuyorum. Öneririm.
(BETA) Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition Türkçe Yama | DonanımHaber Forum Buyurun hocam. Ben gayet sıkıntısız oynuyorum. Öneririm.