GTA Trilogy'yi nasıl buldunuz?

Lol. Arkadaş orijinallik diye kafayı yemiş. 8 yıl boyunca SAMP ve MTA sunucularında fink attım. San Andreas’a gömdüğüm saatleri sayamam burda. Yukarıdaki arkadaşın kafa yapısını hiç anlamadım. Neymiş efendim oyunun orjinalliği bozulmasın diye oyundaki bugları bile fixlemeyeceklermiş. Kardeşim bu remastered sürüm. Bu kadar nostalji fetişin varsa git eski versiyonları oyna burada bu oyunu hangi kafa yapısıyla savunmaya çalışıyorsun? Pardon oynayamazsın Rockstar abin eski versiyonların fişini çekmişti. LOL

Take Two modları bu yüzden kaldırdı demek ki. Yazık olmuş, sırf 3 tane tırt remaster yüzünden koskoca community'yi kapatmışlar.
Underground, Vice cry gibi muhteşem modlara yazık oldu.

Take Two modları bu yüzden kaldırdı demek ki. Yazık olmuş, sırf 3 tane tırt remaster yüzünden koskoca community'yi kapatmışlar.
Yeni oyun ile birlikte modcuların elindeki imkanlar arttı. Çünkü oyunun motorunu değiştirdiler , yine iş modculara kaldı. Rockstar abim yine beceremedi.

Yeni oyun ile birlikte modcuların elindeki imkanlar arttı. Çünkü oyunun motorunu değiştirdiler, yine iş modculara kaldı. Rockstar abim yine beceremedi.

Yine beceremedi derken genelde Rockstar'ın yaptığı işler güzelde.

Ben ilk gördüğümde gameplay olduğuna inanmadım modla ön demosunu yaptılar sandım büyük rezalet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…