GTA Trilogy'yi nasıl buldunuz?

Ben karakterlerin görünümü beğenmedim kötü bence korsan oynarım oynarsam da .

GTA 3'ü beğendim şahsen şehrin o nostaljik havası kalmış ve en eskisi o olduğundan kabul edilebilir. Ayrı ayrı $20 dolar olarak satsalar GTA 3 alır geçerdim Vice City ve San Adreas çok yavan kalmış.

Uğraşılmamış, salak saçma bir proje.
Günümüz oyunu değil bu 3 oyun. Madem yenileyeceksin, adam gibi yap. Gameplay'i görünce şok oldum. Grafik dışında hiçbir gelişme yok. Buglar var, onlar belki güncellemeyle gidebilir ama yine de Rockstar'dan bunu beklemezdim.
Hayal kırıklığı.

Aslında bu oyunun her şeyini sineye çekebilirdim. Ama eski müziklerin lisansı yoksa bana müsade usta.

Şu an tommy vercettinin yürüyüşünü gördüm harbi harbi penguen gibi.
Aslında bu oyunun her şeyini sineye çekebilirdim. Ama eski müziklerin lisansı yoksa bana müsaade usta.

Maalesef yok.

steamde yok şuan kandırıldık

Para, zaman ve emek israfı.

Bu oyunu ne amaçla yaptıklarını hala anlayamadım, Remastered olarak bile kötü.
Bu oyunlara ya günümüz standartlarında bir remake-remastered karışımı bir şey yapacaksın ya da eski versiyonlarına güncelleme getirerek günümüz sistemlerinde çalışabilir hale getireceksin.

Oyuna karşı bir beklentim yoktu ama oynadığımız o güzel oyunlara hakaret gibi geldi açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…