GTA Trilogy'yi nasıl buldunuz?

Üst segment bilgisayarlarda 40FPS çalışıp 5 dakikada bir crash yiyen modlar mı?
Doğru kurulmuş modlarla GT710 PC'mde rahat rahat oynuyorum. Siz hangi modlardan bahsediyorsunuz?

Bir remaster var bir remaster var kardeş.

çok bir degisiklik yok oyunda fark edebildinmi? remaster diyip para tuzağına sokmuşlar oyuncuları remaster yapan biton firma var bak bakim nasıl yapmışlar oyunlari bunlar ellememis bile fazla GTA 6 yi çıkarmak için uzatiyorlar.yani değişiklik yok oyunda.ayni vice city sanaandres 3.

Beğenmedim.

Bulmadım.

Bence asıl sorun herkesin eleştirdiği noktada. Bir Remastered'a göre iyi bir iş fakat 20 yıl önceki oyuna Remastered yaparsan böyle kötü duruyor işte. Asıl eleştirilmesi gereken nokta 20 yıl öncenin oyununa neden Remastered yapılmış olması. Eğer 2021'de insanların bu oyunları satın alıp bıkmadan oynamasını bekliyorsan bu oyunların yeniden yapılmış sürümlerini yapıp piyasaya sürmen gerekiyor. 2021'de kimse toplam süreleri henüz 1 oyun yapan 3 oyuna 60 dolar verince arabayla X kişisini alıp Z kavşağına bırak görevlerini yapmak istemez.

Gerçekten 20 yıl öncesinin mekaniklerine sahip şu 3 oyuna 529 TL veren babayiğitler var mıdır ya? Varsa gerçekten çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…