GTA Trilogy'yi nasıl buldunuz?

Çöp çöp çöp ve ÇÖP. Alay ediyorlar resmen bizimle. Oyunların, özellikle VC'nin zevkini yok etmişler. Tommy'den nefret etmemi sağladılar ya, helal olsun. Nasıl becerdiler bunu bilmiyorum. Remake yerine remastered yapmaları bile küfür etmek gibi olmuş.

Aslında remake yapmaları da ha uzun sürerdi muhtemelen çok bir değişiklikte olmazdı diye düşünüyorum yine de da ha az kızardık.

Öncelikle bu bir Remaster. 2005 ve öncesinde çıkmış olan oyunlardan ne bekliyordunuz ki? GTA 5 kalitesinde mi olacaktı? O zaman Remake olurdu. Dünya genelinde kimse müthiş bir şey beklemedi ve fark ettiyseniz "hype" yaratılmadı ilk defa. Çünkü az çok herkes nasıl bir şey geleceğini tahmin etti. Dedim ya, oyunlar eski. Ancak bu kadarı olurdu. Yine de bana soracak olursanız, gereksizdi. Yer yer kaplamalar eskiyi hatırlattı. Bazı kaplamalar da baya kaliteliydi. Orta seviyeli bir iş çıkarttı Rockstar. Fakat dediğim gibi bunu yapmalarına gerek yoktu. RDR'nin ilk oyunu üzerinde çalışıyorlar şimdi. GTA ile uğraşacaklarına, RDR'nin ilk oyunu ile uğraşıp, Remaster yerine Remake olarak çıkarabilirlerdi.

Hocam doğru da çok az şey değişmiş sizde bunu anlayın. Biz bir GTA 5 beklemiyorduk ama aynısını da şahsen beklemiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…