Silverhand2077 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 461 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #1 GTA Türk indirdim açılmama sorununu çözdüm mouse sorununu çözdüm ses dosyası yükledim ama ara sahnelerde ses yok çözümünü bilen var mı?
GTA Türk indirdim açılmama sorununu çözdüm mouse sorununu çözdüm ses dosyası yükledim ama ara sahnelerde ses yok çözümünü bilen var mı?
Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.450 Çözümler 8 23 Eylül 2022 #2 full indirin ondan kaynaklı ses dosyaları silerek oyunun mb tini düşürüyorlar Artı 0 Eksi
KS KS Silverhand2077 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 461 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #3 Cihangir ceyhan dedi: Full indirin ondan kaynaklı ses dosyaları silerek oyunun MB tini düşürüyorlar. Genişletmek için tıkla... Full indirdiğim dosyalar hatalı mecbur Türk indirdim. Artı 0 Eksi
Cihangir ceyhan dedi: Full indirin ondan kaynaklı ses dosyaları silerek oyunun MB tini düşürüyorlar. Genişletmek için tıkla... Full indirdiğim dosyalar hatalı mecbur Türk indirdim.