A Abdulsamet balyedi Femtopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #1 GTA Türk fare sorunu yaşıyorum. Uyumluluk modunu 98/me yapınca fare çalışıyor ama Save çalışmıyor. Diğerlerinde de fare çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2020
GTA Türk fare sorunu yaşıyorum. Uyumluluk modunu 98/me yapınca fare çalışıyor ama Save çalışmıyor. Diğerlerinde de fare çalışmıyor.
Oktay Usta Decipat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.650 Yer Kappppadokkya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ders çalışmak 25 Kasım 2020 #2 Abdulsamet balyedi dedi: GTA Türk fare sorunu yaşıyorum. Uyumluluk modunu 98/me yapınca fare çalışıyor ama Save çalışmıyor. Diğerlerinde de fare çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal mi? Artı 0 Eksi
Abdulsamet balyedi dedi: GTA Türk fare sorunu yaşıyorum. Uyumluluk modunu 98/me yapınca fare çalışıyor ama Save çalışmıyor. Diğerlerinde de fare çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal mi?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.022 Makaleler 1 Çözümler 563 25 Kasım 2020 #3 Abdulsamet balyedi dedi: GTA Türk fare sorunu yaşıyorum. Uyumluluk modunu 98/me yapınca fare çalışıyor ama Save çalışmıyor. Diğerlerinde de fare çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... ESC tuşuna bastıktan sonra farenin sol tuşuna hızlı şekilde tıklayıp ESC tuşuna sürekli olarak basın. Sürprizbozan Aynı sorun crackli san andresimde de oluyordu. Artı 0 Eksi
Abdulsamet balyedi dedi: GTA Türk fare sorunu yaşıyorum. Uyumluluk modunu 98/me yapınca fare çalışıyor ama Save çalışmıyor. Diğerlerinde de fare çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... ESC tuşuna bastıktan sonra farenin sol tuşuna hızlı şekilde tıklayıp ESC tuşuna sürekli olarak basın. Sürprizbozan Aynı sorun crackli san andresimde de oluyordu.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 25 Kasım 2020 #4 Oktay Usta dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... GTA Türk'ün orjinali mi var? Artı 0 Eksi
Oktay Usta Decipat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.650 Yer Kappppadokkya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ders çalışmak 25 Kasım 2020 #5 Fakat Sosyal'de korsana destek yok! Artı -2 Eksi
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #6 User not found dedi: GTA Türk'ün orjinali mi var? Genişletmek için tıkla... Sanırım Vice City orijinal mi demek istemiş. Çünkü GTA Türk bir oyun değil, mod. Artı 0 Eksi
User not found dedi: GTA Türk'ün orjinali mi var? Genişletmek için tıkla... Sanırım Vice City orijinal mi demek istemiş. Çünkü GTA Türk bir oyun değil, mod.
A Ahmet ERHAKAN Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 25 Kasım 2020 #7 GFYT dedi: ESC tuşuna bastıktan sonra farenin sol tuşuna hızlı şekilde tıklayıp ESC tuşuna sürekli olarak basın. Sürprizbozan Aynı sorun crackli san andresimde de oluyordu. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediğini deneyin. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: ESC tuşuna bastıktan sonra farenin sol tuşuna hızlı şekilde tıklayıp ESC tuşuna sürekli olarak basın. Sürprizbozan Aynı sorun crackli san andresimde de oluyordu. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediğini deneyin.
kozmonot02 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek tankçı 25 Kasım 2020 #8 User not found dedi: GTA Türk'ün orjinali mi var? Genişletmek için tıkla... Orjinali GTA Vice City. GTA Türk sadece bir mod. Artı 0 Eksi
User not found dedi: GTA Türk'ün orjinali mi var? Genişletmek için tıkla... Orjinali GTA Vice City. GTA Türk sadece bir mod.
Machineguney Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 183 Çözümler 2 25 Kasım 2020 #9 Oyunu silip başka yerden indirmeyi dene. Artı 0 Eksi
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 25 Kasım 2020 #10 GTA Vice City orijinal alıp GTA Türk modu yüklemişse orijinal sınıfına girer. Ama büyük ihtimal direkt GTA Türk olarak modlanmış Crackli GTA Vice City indirmiş diye düşünüyorum, bu da burada yazılan yardım mesajları korsana destek olarak geçer. Artı 0 Eksi
GTA Vice City orijinal alıp GTA Türk modu yüklemişse orijinal sınıfına girer. Ama büyük ihtimal direkt GTA Türk olarak modlanmış Crackli GTA Vice City indirmiş diye düşünüyorum, bu da burada yazılan yardım mesajları korsana destek olarak geçer.