Hocam o Vice City'de bir sorun yok. Serbest kamera modunu mu kastediyorsunuz?
Moddan dolayı oluyor hocam.Hocam serbest kamera ne bilmiyorum ama normal yürürken X (yatay) hassasiyetini değiştiriyor y (dikey) hassasiyeti değişmiyor.
Moddan dolayı oluyor hocam.
vc_classic_axis.ani ve vc_classic_axis.ini dosyalarını silerseniz sorun çözülür. Mod kalkar.Düzeltemiyor muyuz düzeltmemiz lazım öyle oynanmazki.
Vice City Full+Full Fixed.rar
drive.google.com
Buyurun hocam, hayrını görün.
Kamera döndürme eklentisi var, nişan almak için sağ tıka basmanız gerekiyor. Biraz da zorlaştırmış olabilirim.
Yüklediğim oyun dosyaları Steam dosyalarıyla yapılmış temiz bir Vice City. Kullanılan 'exe' dosyası crack değil, eklenti desteği getiren bir mod. Sorunsuzca kullanabilirsiniz. Bizzat ben hazırladım. Steam'de bulunan stok Vice City güncel makinelerde oynanabilir bir durumda değil zaten.Hocam merhaba bende Vice City istiyorum ama Steam'de kaldırılmış korsan indirsem korkuyorum yasak diye ne yapacağım konu açan arkadaşın dediği doğru değil mi?
@utkuversus hocam arabayı ve silahları kullanırken olan mouse çevirme modlarını nasıl kaldırabilirim?
Alıntıya eklediğim arkadaş şu dosyaları silerek halletmişti.vc_classic_axis.ani ve vc_classic_axis.ini dosyalarını silerseniz sorun çözülür. Mod kalkar.
Teşekkürler.Alıntıya eklediğim arkadaş şu dosyaları silerek halletmişti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.