Skyfallers Femtopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #1 Ne olur yardımcı olun 3 gündür denemediğim yöntem kalmadı olmuyor olmuyor olmuyor. Sürekli 0xc00007bb hatası alıyorum. Oyunu Epic Games üzerinden satın aldım çekmediğim sıkıntı kalmadı. Lütfen bilen birisi bana yardımcı olabilir mi?
Ne olur yardımcı olun 3 gündür denemediğim yöntem kalmadı olmuyor olmuyor olmuyor. Sürekli 0xc00007bb hatası alıyorum. Oyunu Epic Games üzerinden satın aldım çekmediğim sıkıntı kalmadı. Lütfen bilen birisi bana yardımcı olabilir mi?
Çözüm wanetage 21 Ocak 2022 Skyfallers dedi: Yardımcı olur musunuz lütfen? Genişletmek için tıkla... C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll bu iki DLL dosyasını silin. Ardından bu iki paketi kurun: Download Microsoft Visual C++ 2015-2019 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center Download Microsoft Visual C++ 2015-2019 Redistributable Package (x64) from Official Microsoft Download Center
Skyfallers dedi: Yardımcı olur musunuz lütfen? Genişletmek için tıkla... C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll bu iki DLL dosyasını silin. Ardından bu iki paketi kurun: Download Microsoft Visual C++ 2015-2019 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center Download Microsoft Visual C++ 2015-2019 Redistributable Package (x64) from Official Microsoft Download Center
KS KS Skyfallers Femtopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #11 Recep Baltaş dedi: Hem 32 Bit hem de 64 Bit paketleri yönetici olarak çalıştırıp kurun. Kurulu diyorsa onar deyin -ki dememesi lazım zira silmiş olmanız lazım-. PC'yi yeniden başlatın. Sorunsuz çalışmalı. Çalışmıyorsa siz yapamıyorsunuz demektir. Bağlanıp bakabiliriz. Bunları yapmadan bağlanmayız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çözüldü çok teşekkür ederim. Rockstar games'e kadar yazdım burada buldum çözüm yolunu wanetage dedi: C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll bu iki DLL dosyasını silin. Ardından bu iki paketi kurun: Download Microsoft Visual C++ 2015-2019 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center Download Microsoft Visual C++ 2015-2019 Redistributable Package (x64) from Official Microsoft Download Center Genişletmek için tıkla... Çözüldü. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Hem 32 Bit hem de 64 Bit paketleri yönetici olarak çalıştırıp kurun. Kurulu diyorsa onar deyin -ki dememesi lazım zira silmiş olmanız lazım-. PC'yi yeniden başlatın. Sorunsuz çalışmalı. Çalışmıyorsa siz yapamıyorsunuz demektir. Bağlanıp bakabiliriz. Bunları yapmadan bağlanmayız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çözüldü çok teşekkür ederim. Rockstar games'e kadar yazdım burada buldum çözüm yolunu wanetage dedi: C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll bu iki DLL dosyasını silin. Ardından bu iki paketi kurun: Download Microsoft Visual C++ 2015-2019 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center Download Microsoft Visual C++ 2015-2019 Redistributable Package (x64) from Official Microsoft Download Center Genişletmek için tıkla... Çözüldü. Teşekkür ederim.