GTA V 270 TL'ye alınır mı?

BENYAGO

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
GTA V 270 TL civarlarına düşmüş, alınır mı? Para birimi değiştikten sonra artar zannımca.

Sonradan pişman olmamak için birkaç saat önce aldım ben. Alınır.

Ben 1 yıl önce 70 TL'ye almıştım vay be bu kadar zam geleceğini tahmin etmiyordum.

Oynadın mı peki sarıyor mu, ben hikayeyi bitirip ondan sonra Online takılmayı düşünüyorum.

5 TL'ye Epic hesabı almıştım 1-2 ay önce. Hala bulunabiliyor forumda bile bulabilirsin 30-40 TL'ye. Bu kadar para vermemelisin ucuza alabilmek varken. Buraya konu açtıysan zaten hiç verme.

Oynadın mı peki sarıyor mu, ben hikayeyi bitirip ondan sonra Online takılmayı düşünüyorum.

Tabii ki sarıyor. Hikayesi efsane bir şey, Online kısmında İngilizce bilgin az ise alışması zor fakat heistler, para kasma modifiyeler Event'ler falan aşırı sarıyor.

Alınır.

Evet sarıyor hala bile oynuyorum mod kurdum oyunu bitirdim hatta.

Bu fiyat sabit kalmayacak ve bundan aşağısını da göreceğini sanmıyorum o yüzden bu fırsatı kaçırmadan alın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…