GTA V 350KB ile ne kadar sürede iner?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

25930

Megapat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar, adil kullanım kotasını geçtim. GTA V 60 Gb az buz bi rakam değil. Sizce 350 kb ile kaç saat ya da günde iner.

50 saat. Özellikle hesapladım çünkü bende AKK yi geçtim

çok bekliceksin arkadaşım ben kotayı geçmememe rağmen 800 kb/s hızda 10gb sini indirebildim daha

AKN yi geçince aşağı yukarı saatte 1 GB iniyor yani yaklaşık 60 saat gibi bir sürede indirirsin.

Eğer hatasız bi indirme olursa ( hiç sanmıyorum ) 50 küsür saat Yani çıkış gününden 1 gün sonra falan oynarsın tahminen.

Ben 370-400 Kb hız ile 57 saatte indirdim oyunu. Bu sabah indirme işlemi bitti. Senin 2-3 saat fazla sürer ortalama 60 saatte indirirsin oyunu.

Ben 800 Kb hız ile indirdim bir buçuk günde bitti.Heralde sen 3 günde felan indirirsin.Allah sabır versin

Şu AKK denen saçmalık ne ya? Para verip sınırsız internet alıyoruz adamlar bize '' İnternetiniz sınırsız ama 75 GB'ı geçerseniz hızınızı düşürürüz '' diyorlar. O zaman ne anlamı kalıyor sınırsız internetin ?
Hocam siz en iyisi kutulu alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…