Berat Glr Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 121 15 Mayıs 2020 #1 Epic Games'in kanpanyası üzere GTA V ücretsiz olmuştu ve ben oradan GTA V indirdim ve hata alıyorum. Bu hatayı çözmem lazım. Çok acil. Dosya Ekleri 81uEV1zzQEcBrA6oNCP1jO2eYKF3B3F5pWAgRFA4y0A.jpg 826,7 KB · Görüntüleme: 63
Epic Games'in kanpanyası üzere GTA V ücretsiz olmuştu ve ben oradan GTA V indirdim ve hata alıyorum. Bu hatayı çözmem lazım. Çok acil.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 24 Mayıs 2020 #11 T3tracon dedi: Social Club hesabım var ve Social Club hesabım ile Epic Games hesabım aynı gmail adresine kayıtlı ama oyunu silip bir daha yükleyeyim hocam dediğiniz gibi. Genişletmek için tıkla... Epic Games hesabınız farklı bir social clup hesabına bağlı olabilir. Artı 0 Eksi
T3tracon dedi: Social Club hesabım var ve Social Club hesabım ile Epic Games hesabım aynı gmail adresine kayıtlı ama oyunu silip bir daha yükleyeyim hocam dediğiniz gibi. Genişletmek için tıkla... Epic Games hesabınız farklı bir social clup hesabına bağlı olabilir.
T3tracon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2020 #12 Sadece bir tane Social Club hesabım var. Ben Rockstar Launcher'a giremiyorum. Artı 0 Eksi
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 24 Mayıs 2020 #13 Rockstar Launcher'e VPN ile girmeyi denediniz mi? Aksi halde sunucular kapalı olabilir. Artı 0 Eksi
T3tracon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2020 #14 Hocam şöyle ki vpn olmadan tarayıcı üzerinden giremiyorum Social Club sitesine. Rockstar Launcher'da ise fark etmiyor ilk mesajımda ki hata var halen. Artı 0 Eksi
Hocam şöyle ki vpn olmadan tarayıcı üzerinden giremiyorum Social Club sitesine. Rockstar Launcher'da ise fark etmiyor ilk mesajımda ki hata var halen.
Yusufdmrk Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 391 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #15 T3tracon dedi: Hocam şöyle ki VPN olmadan tarayıcı üzerinden giremiyorum Social Club sitesine. Rockstar Launcher'da ise fark etmiyor ilk mesajımda ki hata var halen. Genişletmek için tıkla... Çözdünüz mü? Artı 0 Eksi
T3tracon dedi: Hocam şöyle ki VPN olmadan tarayıcı üzerinden giremiyorum Social Club sitesine. Rockstar Launcher'da ise fark etmiyor ilk mesajımda ki hata var halen. Genişletmek için tıkla... Çözdünüz mü?