GTA V 940MX kasıyor

wesroll

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar önceden GTA 5 oynadığımda bu sistem de az da olsa bir kasma vardı ancak bilgisayarı birkaç ay önce sıfırlayıp tekrardan şimdi GTA 5 yükledim. Oyunum artık aşırı kasmaya başladı. Kasmanın olmadığı zamanlar da ise takılıyor. Ne yapmam gerek? Tek GTA 5 için geçerli değil.

1- Sisteminizi belirtin.
2- Sıcaklık değerlerini kontrol edin, termal macun değişimi yapın.
3- Driver güncelleyin.

Aynı ekran kartı bir bilgisayarımda mevcut. Onda da aynı sorun vardı.
Afterburner ile oyundayken değerlerinizi kontrol edin. Ekran kartı çalışması gerektiği frekansta çalışmıyorsa ısıyla ilgili sorun var demektir. Bunun çözümü ise ısı limitini yükseltebilirsiniz yada termal macun temizliği yapabilirsiniz.

Kasar ben RTX 2060 en yüssek grafiklerde çok az kasıyor.

GT 940MX 2 GB
8GB Ram
i5 7200U işlemci

her türlü ayar da kasıyor Geforce Experience'dan optimumayarlara getirdim yine kasıyor. Ne yapmam gerek? Termal macun değişimi sizce ne kadar etkili olur, arada çalışırken PC hızlı fana geçtiğinde arada takırdamalar geliyor. Sizce iç temizlik ve termal macun ne kadar performansa etki sağlar?

1280x720 de normal ayarlarda 60 FPS oynuyordu arkadaşım o kartla 1080p de takılmalar oluyordu 7. nesil i7 notebook işlemcisiydi işlemcisi RAM de 12 GB'dı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…