GTA V %97 RAM Kullanımı

Tavsiyem bir 4 gb ram daha alın ve 8 gb yapın.Rahatlığı hissedeceksiniz.

Böyle olması gayet doğal. Sizden kaynaklanan bir sorun yok. İsterseniz 4GB Ram alın. Rahat edersiniz.

4GB Ram eklemesi yaparsanız daha iyi olur. Çünkü high-ultra arası ayarlarda 8Gb Ram'in ortalama %85 ile %95 kadarını kullanıyor. Ama bu sizi rahatsız ediyorsa ayarları kısmanızı veya oyuna girerken arka planda herhangi bir uygulama çalıştırmamanızı tavsiye ederim.

Bilgisayarın arka planda çalışan uygulamalarını başlangıç kısmından devre dışı bırakabilirsin. Yada RAM kullanım miktarını azaltan temizlik programlarını kullanabilirsin.

Anlaşılan bende RAM takviyesi yapıcam mecbur. Yorumlar için saolun.

4 gb ram var bendede kasma yaşıyorum ram çok doluyor. Bu oyun için en az 8 gb ram lazım.

Oyunun Çalışır durumda olan RAM miktarı değildir o gözüken sadece oyunu durdurduğunuz andaki belleğe alınanlardır. MSI Afterburning ile canlı olarak bakabilirsiniz kullandığı RAM miktarına orada %100 gözükecektir.

Çözüm olarak şunu önerebilirim Uzaklık ayarlarını en düşük seviyeye alın çünkü yaratılan objeler ne kadar çok olursa o kadar RAM harcayacaktır.

arkadaslar ben oyunu arfkplandayken %100 oluo 8 gb alacam ben 12 olsun rahat olıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…