GTA V, AC4, BF4, ETS2, NFS SHIFT kaldıracak oyun bilgisayarı önerileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

emre_sl7

Hectopat
Arkadaşlar ben şuan en ağır olan oyunları ( GTA V, AC4, BF4, ETS2, NFS SHIFT, vs ) gibi EN YÜKSEK grafik ayarlarında oynamak istiyorum. Bana sadece kasa lazım. Monitör, klavye, mouse vs şeyler değil de bana sadece yukarıda yazan oyunları EN YÜKSEK grafik ayarlarında açacak bir kasa toplar mısınız 0'dan? Fiyatları da yazarsanız iyi olur. ( Bütçe önemli değil ) Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bütçe sorun değil, yukarıda yazan oyunların hepsi bilgisayarda yüklü olduğu halde EN YÜKSEK grafik ayarlarında açsın yeter.

emre_sl7 bu kategoriye kullanıcılar başkalarının sorularını yanıtlamak için gelmez kolay kolay. Genelde Technopat'la ilgili konular hakkında bilgi edinmek için girerler. Masaüstü Bilgisayar kategorisine girip bir konu açarsan ve bütçenide belirtirsen yanıt alırsın. Bütçe sorun değil diye yazma kolay kolay ciddiye alınmazsın. Bütçe belirtmezsen kullanıcılar sana 30.000 TL'lik bilgisayarda önerir, 800 liralık bilgisayarda.

emre_sl7 bu kategoriye kullanıcılar başkalarının sorularını yanıtlamak için gelmez kolay kolay. Genelde Technopat'la ilgili konular hakkında bilgi edinmek için girerler. Masaüstü Bilgisayar kategorisine girip bir konu açarsan ve bütçenide belirtirsen yanıt alırsın. Bütçe sorun değil diye yazma kolay kolay ciddiye alınmazsın. Bütçe belirtmezsen kullanıcılar sana 30.000 TL'lik bilgisayarda önerir, 800 liralık bilgisayarda.
Ayne katılıyorum ben mesela çift işlemcili ve 4 adet ekran kart'lı bir sistem önerebilirim. :)

Benim yazdığım oyunları en yüksek grafik ayarlarında açsın yeter. GTA V, AC4, BF4, ETS2, NFS SHIFT, COD vs.

• i7-4930K
  • Cooler Master Eisberg Prestige 240L
  • ASUS Rampage IV Extreme
  • GSkill TridentX 8x8 64 GB 2400 MHz
  • 4x GTX Titan Black Edition
  • 4x Western Digital Caviar Black 4 TB
  • 2x Samsung 840 Evo 1 TB
  • Cooler Master Cosmos II
  • FSP Aurum Pro 1200W 80+ Gold

Hesaplarken bilgisayar çöktüğü için fiyatını yazamadım kusura bakma.

Bir zahmet bütçe belirt de sana bir sistem toplayalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00