Çözüldü GTA V Açılmıyor | Error code: 130

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Mesela Yani

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese dostlar. Ben GTA V'i yaklaşık 1-2 ay boyunca üst üste oynadım. Şu araya Epic Games girince hilelerden ötürü kaldırdım. Pasif moda alınca bile bir şekilde öldürüyorlardı beni, benim de canım sıkılınca oyunu sildim. Tekrar yükledim ancak bu sefer bu sorunla karşılaşıyorum. Steam kütüphane üzerinden başlatınca bana "Steam failed to intialize (2. resim)" hatasını veriyor. Rockstar Launcher'den başlatınca da error code: 130 hatası ile karşılaşıyorum. (1. resim). Yardım edebilecek varsa çok makbule geçer.

Denediğim yöntemler:
Steam'i yönetici olarak çalıştırıp denedim, kütüphane bölümünde tekrardan aynı hata ile karşılaştım.
Rockstar Launcher'i de yönetici olarak çalıştırdım ama hata ile sürekli karşılaşıyorum.

Not: Oyunu bugün indirdim, güncellemeleri falan kontrol ettim, oyun güncel olarak duruyor. Rockstar Launcher de güncel, zaten kendisi otomatik olarak güncelliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
ID ve şifre için geç kaldın. Log paylaş.
Nasıl paylaşacağım Log dosyalarını?
Rockstar Games Launcher'i yeniden yükleyin.
Dostum denedim maalesef ki yine aynı hata ile karşılaşıyorum.
Arkadaşlar tekrardan selamlar. Steam'ı kaldırıp tekrar kurdum ve hata düzeldi oyun açılıyor. Konu kapanabilir. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
ID ve şifre için geç kaldın. Log paylaş.
Nasıl paylaşacağım Log dosyalarını?
Rockstar Games Launcher'i yeniden yükleyin.
Dostum denedim maalesef ki yine aynı hata ile karşılaşıyorum.
Arkadaşlar tekrardan selamlar. Steam'ı kaldırıp tekrar kurdum ve hata düzeldi oyun açılıyor. Konu kapanabilir. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…