GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 19 Ağustos 2020 #1 Online değil, GTA V'e giremiyorum. Her şey bu gün aniden başladı. Sıkıntıdan Online gireyim dedim bu sorun başıma geldi. Steam'den dosyaları doğruladım yok. Belgelerim'deki Rockstar Games klasörünü silmeyi önerenler var o da olmadı.
Online değil, GTA V'e giremiyorum. Her şey bu gün aniden başladı. Sıkıntıdan Online gireyim dedim bu sorun başıma geldi. Steam'den dosyaları doğruladım yok. Belgelerim'deki Rockstar Games klasörünü silmeyi önerenler var o da olmadı.
Çözüm Bora Dere 19 Ağustos 2020 Yener K. dedi: @Bora Dere hocam buralarda mısınız? Genişletmek için tıkla... Buradayım hocam. C:\Windows\System32\D3DCompiler_43.dll C:\Windows\System32\xinput1_3.dll C:\Windows\System32\D3DX9_43.dll Bu dosyaları silip DirectX İndirme Aracını kurun. Çözülmezse yeni bir rapor paylaşın. Bu rapor çok uzun olmuş, gözümden bir şey kaçmış olabilir.
Yener K. dedi: @Bora Dere hocam buralarda mısınız? Genişletmek için tıkla... Buradayım hocam. C:\Windows\System32\D3DCompiler_43.dll C:\Windows\System32\xinput1_3.dll C:\Windows\System32\D3DX9_43.dll Bu dosyaları silip DirectX İndirme Aracını kurun. Çözülmezse yeni bir rapor paylaşın. Bu rapor çok uzun olmuş, gözümden bir şey kaçmış olabilir.
KS KS GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 19 Ağustos 2020 #11 Bora Dere dedi: Buradayım hocam. C:\Windows\System32\D3DCompiler_43.dll C:\Windows\System32\xinput1_3.dll C:\Windows\System32\D3DX9_43.dll Bu dosyaları silip DirectX İndirme Aracını kurun. Çözülmezse yeni bir rapor paylaşın. Bu rapor çok uzun olmuş, gözümden bir şey kaçmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hata hangi EXE'den kaynaklı? Çünkü hangisi olduğundan emin olamadığım için GTA5.exe ve GTAVLauncher.exe'yi gönderdim. Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Buradayım hocam. C:\Windows\System32\D3DCompiler_43.dll C:\Windows\System32\xinput1_3.dll C:\Windows\System32\D3DX9_43.dll Bu dosyaları silip DirectX İndirme Aracını kurun. Çözülmezse yeni bir rapor paylaşın. Bu rapor çok uzun olmuş, gözümden bir şey kaçmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hata hangi EXE'den kaynaklı? Çünkü hangisi olduğundan emin olamadığım için GTA5.exe ve GTAVLauncher.exe'yi gönderdim.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.825 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 19 Ağustos 2020 #12 GTA5.exe'den kaynaklı. Zaten raporda sadece o var. Siz dediklerimi yapın, düzelmezse GTAVLauncher.exe için rapor gönderirsiniz. Artı 0 Eksi
GTA5.exe'den kaynaklı. Zaten raporda sadece o var. Siz dediklerimi yapın, düzelmezse GTAVLauncher.exe için rapor gönderirsiniz.