mami122 Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 199 31 Ağustos 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, GTAV yeni yükledim oyuna girerken anahtar kodu istiyor Steam'den anahtarı alıp yazınca daha önce kullanıldı hatası veriyor ama oyunu ilk kez alıp yükledim. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, GTAV yeni yükledim oyuna girerken anahtar kodu istiyor Steam'den anahtarı alıp yazınca daha önce kullanıldı hatası veriyor ama oyunu ilk kez alıp yükledim. Şimdiden teşekkürler.
beytull9h Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #2 Evet Bu Hatayı 1 hafta Önce Yaşadım Oyunu Silip Yüklerseniz Düzelir
mami122 Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 199 31 Ağustos 2023 #3 beytull9h dedi: Evet bu hatayı 1 hafta önce yaşadım oyunu silip yüklerseniz düzelir. Genişletmek için tıkla... Oyunu silip yükledik hocam.
beytull9h dedi: Evet bu hatayı 1 hafta önce yaşadım oyunu silip yüklerseniz düzelir. Genişletmek için tıkla... Oyunu silip yükledik hocam.
beytull9h Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #4 mami122 dedi: Oyunu silip yükledik hocam. Genişletmek için tıkla... Steamden Aldığınız Kodu Başkasının Aktif Etmediğine Emin misiniz
mami122 dedi: Oyunu silip yükledik hocam. Genişletmek için tıkla... Steamden Aldığınız Kodu Başkasının Aktif Etmediğine Emin misiniz
mami122 Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 199 31 Ağustos 2023 #5 beytull9h dedi: Steamden Aldığınız Kodu Başkasının Aktif Etmediğine Emin misiniz Genişletmek için tıkla... Evet.
beytull9h dedi: Steamden Aldığınız Kodu Başkasının Aktif Etmediğine Emin misiniz Genişletmek için tıkla... Evet.
beytull9h Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #6 mami122 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Social Club kapatıp açtıktan sonra tekrar girdiğinde durum nedir ?
mami122 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Social Club kapatıp açtıktan sonra tekrar girdiğinde durum nedir ?
mami122 Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 199 31 Ağustos 2023 #7 beytull9h dedi: Social Club kapatıp açtıktan sonra tekrar girdiğinde durum nedir ? Genişletmek için tıkla... Aynısı değişen birşey yok.
beytull9h dedi: Social Club kapatıp açtıktan sonra tekrar girdiğinde durum nedir ? Genişletmek için tıkla... Aynısı değişen birşey yok.
beytull9h Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #8 mami122 dedi: Aynısı değişen birşey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam Bence Bir Daha En Baştan Herşeyi Silip Tekrar Yüklemeyi deneyebilirsniz ben öyle düzelttim çünkü
mami122 dedi: Aynısı değişen birşey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam Bence Bir Daha En Baştan Herşeyi Silip Tekrar Yüklemeyi deneyebilirsniz ben öyle düzelttim çünkü
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.237 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 31 Ağustos 2023 #9 beytull9h dedi: Hocam Bence Bir Daha En Baştan Herşeyi Silip Tekrar Yüklemeyi deneyebilirsniz ben öyle düzelttim çünkü Genişletmek için tıkla... Dediğin şey ile alakası yok.
beytull9h dedi: Hocam Bence Bir Daha En Baştan Herşeyi Silip Tekrar Yüklemeyi deneyebilirsniz ben öyle düzelttim çünkü Genişletmek için tıkla... Dediğin şey ile alakası yok.
mami122 Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 199 31 Ağustos 2023 #10 beytull9h dedi: Hocam bence bir daha en baştan her şeyi silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsniz ben öyle düzelttim çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten silip yeniden yükledik dediğiniz mantıksız.
beytull9h dedi: Hocam bence bir daha en baştan her şeyi silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsniz ben öyle düzelttim çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten silip yeniden yükledik dediğiniz mantıksız.