Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 774 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #1 Tüm adımları yapıyorum fakat story moda girdikten sonra oyundan atıyor. Araç limitini arttırmak için MSConfig dosyasını değiştirdim fakat sonuç aynı. Bu konuda bilgisi olan biri rica etsem yardımcı olabilir mi?
Tüm adımları yapıyorum fakat story moda girdikten sonra oyundan atıyor. Araç limitini arttırmak için MSConfig dosyasını değiştirdim fakat sonuç aynı. Bu konuda bilgisi olan biri rica etsem yardımcı olabilir mi?
N Notex Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 155 28 Mayıs 2023 #2 Add-on limit kaldırma kurdunuzmu? Artı 0 Eksi
KS KS Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 774 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #3 Notex dedi: Add-on limit kaldırma kurdunuzmu? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
N Notex Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 155 28 Mayıs 2023 #4 Joshua Graham dedi: Araç limitini arttırmak için MSConfig dosyasını değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Add-on için MSConfig değil gameconfig dosyasını değiştirmeniz gerekiyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Joshua Graham dedi: Araç limitini arttırmak için MSConfig dosyasını değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Add-on için MSConfig değil gameconfig dosyasını değiştirmeniz gerekiyor diye biliyorum.
KS KS Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 774 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #5 Hocam hallettim. Notex dedi: Add-on için MSConfig değil gameconfig dosyasını değiştirmeniz gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onu değiştirdim yanlış yazmışım . Halletim sorunu. Teşekkür ederim yine de. Artı 0 Eksi
Hocam hallettim. Notex dedi: Add-on için MSConfig değil gameconfig dosyasını değiştirmeniz gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onu değiştirdim yanlış yazmışım . Halletim sorunu. Teşekkür ederim yine de.