kadir erdoğdu Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 201 21 Ocak 2022 #1 RAM 8 Ekran kartı GTX 960 Anakart bilmiyorum İşlemci İ5-4590 PC'ye format attım ama neredeyse tüm uygulamalarım kalmış. Neyse PC de GTA yüklü gözüküyor ama uygulamayı ne Rockstar ne de Epic ne yapsam algılarlar? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2022
PC'ye format attım ama neredeyse tüm uygulamalarım kalmış. Neyse PC de GTA yüklü gözüküyor ama uygulamayı ne Rockstar ne de Epic ne yapsam algılarlar?
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #2 Epic üzerinde ''Yükle'' tuşuna basabilir misiniz? ''Yükle'' tuşuna basınca otomatik olarak algılaması lazım. Ben de bu sorunu öyle yaparak çözmüştüm. Artı 0 Eksi
Epic üzerinde ''Yükle'' tuşuna basabilir misiniz? ''Yükle'' tuşuna basınca otomatik olarak algılaması lazım. Ben de bu sorunu öyle yaparak çözmüştüm.
KS KS kadir erdoğdu Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 201 21 Ocak 2022 #3 Rivadex dedi: Epic üzerinde ''Yükle'' tuşuna basabilir misiniz? ''Yükle'' tuşuna basınca otomatik olarak algılaması lazım. Ben de bu sorunu öyle yaparak çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... algılamadı taa baştan indirdim bende Artı 0 Eksi
Rivadex dedi: Epic üzerinde ''Yükle'' tuşuna basabilir misiniz? ''Yükle'' tuşuna basınca otomatik olarak algılaması lazım. Ben de bu sorunu öyle yaparak çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... algılamadı taa baştan indirdim bende