GTA V alınır mı?

Merhaba, Steam'de GTA 5 indirimde ve indirim bittikten sonra fiyatı çok artacaktır. Şu an da 276 TL ve alınır mı?

- Daha önce Epic Games'den GTA 5 almadım.

Bence alınır Steam kuru girildiğende yaklaşık 1 k yı geçer die düşünüyorum.

Alınır. Rockstar Games kalitesi, anlatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Oyunun açık dünyası ve hikâyesi bir harika. Diğer oyunlarda olduğu gibi de açık dünyayı gözümüze sokmuyor. Aradan 10 sene geçmesine rağmen hâlâ güncelliğini koruyabilen taş gibi oyunlardan birisidir.

Alınır. Rockstar Games kalitesi, anlatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Oyunun açık dünyası ve hikâyesi bir harika. Diğer oyunlarda olduğu gibi de açık dünyayı gözümüze sokmuyor. Aradan 10 sene geçmesine rağmen hâlâ güncelliğini koruyabilen taş gibi oyunlardan birisidir.

GTA 6'yı tahmin bile edemiyorum.

Merhaba, Steam'de GTA 5 indirimde ve indirim bittikten sonra fiyatı çok artacaktır. Şu an da 276 TL ve alınır mı?

- Daha önce Epic Games'den GTA 5 almadım.
Hocam yanlış bilgi olabilir ama tekrar xbox game passe geliyor diye bir haber gördüm öyleyse oradan oynanabilir diye düşünüyorum. Tabi 276 Tl de günümüz şartlarında çok fazla değil online da hikaye modu da gayet oynanabilir durumda bana kalırsa alınması da mantıklı.

Eğer oyunlarda köklü bir değişiklik olmazsa GTA 6'nın en az 10-15 senesi var. 10-15 sene boyunca kendini oynatabilecektir de GTA 4 2008'de çıkışını yapmasına rağmen hâlâ aktif olarak oynayanı var. Rockstar bu oyun işini çok iyi yapıyor, Rockstar gibi firmaların artması dileğiyle.

Alınır al.

Eğer oyunlarda köklü bir değişiklik olmazsa GTA 6'nın en az 10-15 senesi var. 10-15 sene boyunca kendini oynatabilecektir de GTA 4 2008'de çıkışını yapmasına rağmen hâlâ aktif olarak oynayanı var. Rockstar bu oyun işini çok iyi yapıyor, Rockstar gibi firmaların artması dileğiyle.
Kaç senelik oyun GTA San Andreas bile çok büyük bir kitle ile oynanıyor hala. SA:MP MTA

@Mustafa773 buna Rockstar kalitesi diyebiliriz :D Gerçekten, bu iş karşılığında para alsaydım Rockstar'ı böyle övemezdim. Adamlar sağlam oyun yapıyor ki övüyoruz. Gelecek nesillerimize de oyun bırakmış oluyorlar :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı