GTA V alınır mı?

275713

Hectopat
Makaleler
16
GTA 6 çıkacak haberleri çoğaldı sizce GTA 6 çıksa da Online oynanır mı yoksa GTA V yine Online olur mu ben Online için alacağım. Siz ne dersiniz?

GTA 5 online'ı halen oynanabilir ve zevklidir. Alınabilir.

Alınır, her türlü oynanır.

GTA V'ı duyurulsa bile çıkması zaman alır. Bu zaman zarfında GTA V Online parasını her türlü çıkarır.
Hocam peki GTA 6 çıktı ve herkes oynuyor GTA V Online kaybı olur mu yoksa bu şekilde devam eder mi?

Nereden bakarsan bence en az 2 3 yılı var GTA 6'nın ayrıca hiçbir şey olmasa bıle oynaması hala zevklı oyun al bence.

Nereden bakarsan bence en az 2 3 yılı var GTA 6'nın ayrıca hiçbir şey olmasa bıle oynaması hala zevklı oyun al bence.
GTA 6 çıkmasıyla Online kaybı olur diye korkuyorum hocam ama alacağım yakın tarihte.

GTA 6 çıkmasıyla Online kaybı olur diye korkuyorum hocam ama alacağım yakın tarihte.

Hocam hiç olmazsa kutuphanede dursun diye bıle alınır oyunda araba surmek dahı zevklı.

Alınır GTA6 bugün çıksa yine oynanır fakat GTA6 alamayan kişiler olacak yani GTA5 halen oynanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…