GTA V alınır mı?

Trefes

Centipat
Daha fazla  

GTA şu an 527 TL Steam de vergiyle falan sanırım 550TL'ye geliyor. Epic Games'te 100TL falan daha ucuz ama Steam'de olsun pahalı olsun fakat benim daha önce de GTA hesabım oldu ama Türkçe yama kurmaya çalışırken ban yedi. Steam'de de ban yersem sıkıntı. Kısaca 2 sorum var hala alınır mı? Online oynamak için ve ban yememek için ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynayacak arkadaşın varsa Online kısmı güzel, ama yoksa çok bir anlamı yok bence. Çok fazla hile var ve oyun artık çok eskidi.

Nasıl ban yedi açaba batlleye yi kapatmadığın için ban mı yedin zannettin çünkü öyle bir şey olamaz.

Bilmiyordum BattlEye kapatılması gerektiğini mesela FiveM girerken kapatmam mı lazım?

Ne! Cidden mi Rockstar Launcher indiriyorum.

Hayır tam tersi girerken açman lazım ama o zamanda yama hata verecek o yüzdende girerken dosyaları silip girmen gerekir.

yani fivem girerken battleeye açacağım
ne gibi durumlarda kapamam lazım ve ben yama kurduğumda gta yı çalıştırmadan ban yemiştim
Hayır tam tersi girerken açman lazım ama o zamanda yama hata verecek o yüzdende girerken dosyaları silip girmen gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…