KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #1 Merhaba, 280 liram var. Sizce bu devirde GTA V almak mı CS:GO almak mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2023
Yunus67 Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Haziran 2023 #2 KasaturaNotFound dedi: Merhaba, 280 liram var. Sizce bu devirde GTA V almak mı CS:GO almak mı? Genişletmek için tıkla... CS:GO seçkin almak gta 5 korsan indirirsin
KasaturaNotFound dedi: Merhaba, 280 liram var. Sizce bu devirde GTA V almak mı CS:GO almak mı? Genişletmek için tıkla... CS:GO seçkin almak gta 5 korsan indirirsin
OyunMeraklısıErgen Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 691 1 Haziran 2023 #3 Yunus67 dedi: CS:GO seçkin almak GTA 5 korsan indirirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bence bütçe varsa korsan indirilmemeli gerçekten paran yoksa tabii ki ama paran oldukça kesinlikle indirilmemeli emeğe saygı. KasaturaNotFound dedi: Merhaba, 280 liram var. Sizce bu devirde GTA V almak mı CS:GO almak mı? Genişletmek için tıkla... Prime parasını çıkartır hocam Prime daha mantıklı. Cunku sürekli fiyatı artıyor.
Yunus67 dedi: CS:GO seçkin almak GTA 5 korsan indirirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bence bütçe varsa korsan indirilmemeli gerçekten paran yoksa tabii ki ama paran oldukça kesinlikle indirilmemeli emeğe saygı. KasaturaNotFound dedi: Merhaba, 280 liram var. Sizce bu devirde GTA V almak mı CS:GO almak mı? Genişletmek için tıkla... Prime parasını çıkartır hocam Prime daha mantıklı. Cunku sürekli fiyatı artıyor.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 1 Haziran 2023 #4 KasaturaNotFound dedi: Merhaba, 280 liram var. Sizce bu devirde GTA V almak mı CS:GO almak mı? Genişletmek için tıkla... Prime her türlü daha iyi olur bir arkadaşınızın epic games hesabında varsa oradan GTA yı oynamanızı öneririm.
KasaturaNotFound dedi: Merhaba, 280 liram var. Sizce bu devirde GTA V almak mı CS:GO almak mı? Genişletmek için tıkla... Prime her türlü daha iyi olur bir arkadaşınızın epic games hesabında varsa oradan GTA yı oynamanızı öneririm.
Anydactly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 1.042 Çözümler 1 1 Haziran 2023 #5 Kesinlikle GTA V. Keşke hiç 500 saat geçirmemiş olsamda, onlinede tekrar gelişsem.
KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #6 Yunus67 dedi: CS:GO seçkin almak GTA 5 korsan indirirsin. Genişletmek için tıkla... Korsan sevmiyorum. Çok arada kaldım bir yandan GTA almak istiyorum bir yandan CS:GO.
Yunus67 dedi: CS:GO seçkin almak GTA 5 korsan indirirsin. Genişletmek için tıkla... Korsan sevmiyorum. Çok arada kaldım bir yandan GTA almak istiyorum bir yandan CS:GO.
SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #7 Hocam prime daha mantıklı gibi hem parayı nötrlersin hem de belki bi bakarsın kasalardan gta5 parası cıkmış
Hocam prime daha mantıklı gibi hem parayı nötrlersin hem de belki bi bakarsın kasalardan gta5 parası cıkmış
Salih335 Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 337 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #8 KasaturaNotFound dedi: Merhaba, 280 liram var. Sizce bu devirde GTA V almak mı CS:GO almak mı? Genişletmek için tıkla... Sana taktik vereyim; İlk önce seçkin al sonra çıkan kasaları sat ve GTA V al .
KasaturaNotFound dedi: Merhaba, 280 liram var. Sizce bu devirde GTA V almak mı CS:GO almak mı? Genişletmek için tıkla... Sana taktik vereyim; İlk önce seçkin al sonra çıkan kasaları sat ve GTA V al .
KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #9 Salih335 dedi: Sana taktik vereyim; İlk önce seçkin al sonra çıkan kasaları sat ve GTA V al . Genişletmek için tıkla... Sağ olun öyle yapmaya karar verdim artik bakacağız.
Salih335 dedi: Sana taktik vereyim; İlk önce seçkin al sonra çıkan kasaları sat ve GTA V al . Genişletmek için tıkla... Sağ olun öyle yapmaya karar verdim artik bakacağız.