GTA V AMD A10 7870K performans düşüklüğü

İşletim sistemi
Windows 8.1

BurakkCan

Centipat
Bilgisayarımın sistem özellikleri:

İşlemci: AMD A10 7870K.

Ekran kartı: GTX 1050 2 GB Gaming X O.C.

RAM: G.Skill 8 GB (2x4GB) Ripjaws X DDR3 2400 MHz cll 11 1.65V Dual kit RAM.

Anakart: ASUS A88XM-A.

SSD: Transcend 120 GB.

HDD: Seagate Barracuda 1 TB.

İşletim sistemi: Windows 8.1 Pro.

Bu özeliklere sahip bir bilgisayarım var ancak GTA 5'de yüksek FPS almasına rağmen oyunda kaplama sorunu ve kasmalar meydana geliyor. Yakın zamanda işlemci macununu da yeniledim ancak macunu ben değil Vatan Bilgisayar'da çalışan bir adam sürdü ve çok hızlı yaptı bu işlemi bu yüzden macundan şüpheleniyorum. Ekran kartının en fazla ısısı 62 falan oluyor. Tüm sistem güncel tüm Driver'ları güncelledim Windows'da güncel ancak ona rağmen bu kasma sorunu ve kaplama sorunu oluyor. İnternette birçok çözümü denedim ancak pek faydası olmadı autosave açıktı onu da kapadım ancak bir fayda etmedi. Hata RAM'lerin bakır yerlerini silgi ile sildim bir nebze olsun düzelir gibi oldu GTA V ama sorunun büyük kısmı hala devam ediyor. Lütfen bir çözüm bulun.

İşlemci macununu değiştirmek için işlemci fanını sökmeye çalıştım ancak sökemedim ne yaptıysam olmadı. Fanın desteklerini söktüm ve menteşesini söktüm ancak yerinden bile oyunamadı. Ben de fazda zorlamadım işlemcide bir sorun çıkmasın diye. Lütfen mantıklı ve kesin çözümler sunun bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı