G Göktuğ İğneli Hectopat Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2016 #1 Gta 5'i playstore'den aldım dowload manager ile indirdim ancak launch dediğim zaman bir kurulum yeri çıkıyor ve ordada çok az dolduktan sonra bu uyarı geliyor ve yapmam lazım ? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2016
Gta 5'i playstore'den aldım dowload manager ile indirdim ancak launch dediğim zaman bir kurulum yeri çıkıyor ve ordada çok az dolduktan sonra bu uyarı geliyor ve yapmam lazım ? Yardımcı olursanız sevinirim.
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2016 #2 "Yoksay" dediğinizde ne oluyor?