walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #11 ahmxtygt dedi: İlk 2 görevi tamamla Genişletmek için tıkla... Görevlerin yarısını yapmış konuyu okuyun önce
ahmxtygt dedi: İlk 2 görevi tamamla Genişletmek için tıkla... Görevlerin yarısını yapmış konuyu okuyun önce
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.063 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #12 walter wick dedi: Görevlerin yarısını yapmış konuyu okuyun önce Genişletmek için tıkla... Pardon görmemişim.
walter wick dedi: Görevlerin yarısını yapmış konuyu okuyun önce Genişletmek için tıkla... Pardon görmemişim.
ardadmn35 Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 744 Çözümler 7 Yer İzmir 26 Ağustos 2022 #13 Foarlex dedi: GTA V ana ekranda sadece quit, settings ve story mode seçenekleri var. Story moddan Online'a girebiliyorum ama sadece kendim oynayabiliyorum. Closed Friends'e girmeme rağmen arkadaşlarım katılamıyor, benim de onlara attığım invite onlara gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Ana ekranda Home tuşuna basıp Social Club'ın aktif olup olmadığına bakar mısınız?
Foarlex dedi: GTA V ana ekranda sadece quit, settings ve story mode seçenekleri var. Story moddan Online'a girebiliyorum ama sadece kendim oynayabiliyorum. Closed Friends'e girmeme rağmen arkadaşlarım katılamıyor, benim de onlara attığım invite onlara gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Ana ekranda Home tuşuna basıp Social Club'ın aktif olup olmadığına bakar mısınız?
Foarlex Decapat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #14 ardadmn35 dedi: Ana ekranda Home tuşuna basıp Social Club'ın aktif olup olmadığına bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Aktif arkadaşlarım da gözüküyor, ek olarak arkadaşlarımın dünyasına girmeye çalıştıktan bi süre sonra bu yazı çıktı Dosya Ekleri Screenshot_25.png 16,6 KB · Görüntüleme: 44
ardadmn35 dedi: Ana ekranda Home tuşuna basıp Social Club'ın aktif olup olmadığına bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Aktif arkadaşlarım da gözüküyor, ek olarak arkadaşlarımın dünyasına girmeye çalıştıktan bi süre sonra bu yazı çıktı