GTA V anlık takılma sorunu

poseydonsss

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
GTA V oyununda anlık takılmalar yaşıyorum. Ekran ayarlarını değiştirmem fayda etmiyor. Yada yanlış ayarları değiştirdim. En yüksek ayarda da olsa en düşük ayarda da olsa takılmalar mevcut. Sorunun çözümü için biraz araştırdım ama bir sonuç elde edemedim. Sistemim imza kısmında yazıyor. En son çare olarak işlemci değiştirmeyi düşündüm. Zaten alacaktım daha iyi bir işlemci ama alınma tarihini öne çektim. Bana işlemci almadan bir çözüm lütfen.

Sonuç itibariyle amaç ne kadar sistem testi olsa da oyun korsan ve yapılan bir yardım var ortada. Sözde hiç bir türlü destek verilmiyordu. Ayrıca şu ana kadar aldığım 2. korsan oyun. Bende korsan yanlısı değilim. Ama malum. 180TL bir oyun için yüksek bir mebla benim bütçeme göre.

180TL herkese göre yüksektir. Oyun alıyorsun depo fullemiyorsun sonuçta. Neyse sorununuz ben elimden geldiğince yardımcı olurum.

180TL herkese göre yüksektir. Oyun alıyorsun depo fullemiyorsun sonuçta. Neyse sorununuz ben elimden geldiğince yardımcı olurum.
Facebook üzerinden konuşsak? Yani burada mesaj kalabalığı yapmayalım. Eğer link paylaşmak yasak değilse (yasaktır diye tahmin ediyorum) linkimi atayım.

Konuyu hortlatıyorum ama kusura bakmayın kendime göre bir çözümüm var. BİOS'tan SATA Configuration yerine gelin orada IDE'yse onu AHCI yapın sorununuz çözülür büyük ihtimal bende işe yaradı. Yalnız direk BİOS'tan girip yapamazsınız ya mavi ekran verir yada kişisel bilgisayarınız başlatılamadı der. Aşağıdaki makale işinize yarayabilir.

Windows 8 Kurulumdan Sonra AHCI Etkinleştirme - Technopat

Edit: NVIDIA'nın GTA 5 için çıkardığı driver'ı da deyenebilirsiniz.

NVIDIA DRIVERS GeForce Game Ready Driver for Grand Theft Auto V WHQL

Son düzenleme:
Sebebi işlemci darboğazı, GTA 5 için sistem önerisi isteyenlere i3' ten aşağı alınmaması konusundaki ısrarımız hep bundan. Dilerim en kısa zamanda yeni i3/i5 işlemcinizi alırsınız.
merhaba benim işlemcim amd a8 6600k i3 le eşdeğer gibi görüşünüz ne sıkıntı cıkarır mı

Bende de aynı sorun var lakin bende eskiden çok güzel akışkan oynatıyordu 2 - 2 buçuk ay sonra bu sorun çıktı anlayamadım korsandır dedim (reloaded) orjinal oyunu aldım ama sıkıntı hala aynı ayarlardan directx 11 den 10.1 yaptım sorun düzeldi aradan 5 - 6 dakika geçti eski haline döndü esc menü açtım bekledim bekledim düzeldi sonra oynadım tekrar bozuldu. (çift ekran kartı kullanıyorum ıntel hd ve n vidia gt 740m) işlemcim ise ıntel pentium 3550m ama dediğim gibi çok akışkan çok iyidi.

Ayarlar dan fxaa kullanıyorsan onu kapat ve msaa aç orda msaa ben 4x de kullanıyorum. Sen istersen daha yükseğe veya daha az yapabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…