GTA V anormal CPU kullanımı

İşletim sistemi
Windows 10

attackred

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,
i7 7700HQ işlemci, GTX 1050 ekran karti, 16 GB RAM olan MSI GE72 7RD Apache Pro Gaming notebookta bugün GTA V kurdum. SSD içinde alan yetmediği için oyunu HDD içine kurdum ayrıca. Ama anlamadığım bir nokta var CPU kullanımı dalgalanmakla birlikte genelde %90-100 civarı oluyor oyunda. Ekran kartı kullanımı ise %5. Bu yüzden çok fazla drop yiyorum oyunda, kasılmalar inanılmaz fazla. En yüksek ayarlara da getirsem, her şeyi fullesem de oyun ekran kartını %5 kullanıyor, hadi %10'a çıksın arada. NVIDIA denetim masasından da ayarladım, varsayilan grafik istemci vb şeyleri de seçtim ama CPU'ya yükleniyor çok fazla. Neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyun korsansa olabilir. Driver'ları kontrol etmeni öneririm sıcaklık değerlerini de atabilir misin?

Oyun korsansa olabilir. Driver'ları kontrol etmeni öneririm sıcaklık değerlerini de atabilir misin?

Dragon Center yazılımında GPU kullanımı yüksek gösteriyor ama denetim masasında CPU daha fazla üstelik denetim masasında %80 iken Dragon Centerda %60larda. Orayı atmamın amacı sıcaklık değerlerini gösteriyor.
Bu arada denetim masasında sorun olduğunu hiç zannetmiyorum çünkü başka oyunlarda ya da grafik işlemlerinde GPU kullanımı normal şekilde artıyor ama GTA V'de %5lerde hep.
Driverlarımın ve işletim sistemimin her şeyi en güncel durumda ve oyun da orijinal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…